Vi vil dig!
Hvad vil du?

ALLE på V.I. har fællesgymnastik

3* fællestræninger om ugen! 25+ opvisninger om året! Og rigtig mange fede timer rundt omkring i hallerne i Danmark! 

Glæd dig! 

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Den bedste måde, at mærke om V.I. kunne være noget for dig, er ved at komme forbi  og møde os! 

Hvem er vi?

Vedersø Idrætsefterskole er en efterskole med en af de stærkeste idrætsprofiler og nogle af de bedste faciliteter i Danmark, hvor den personlige udvikling går hånd i hånd med trivsel og tryghed og en seriøs tilgang til det boglige. 

Selvom det ikke vrimler med butiks- og byliv lige i baghaven, så har vi noget andet! Vi ligger helt herude i Vestjylland, hvor der er kort til havet - og højt til himlen! Vi har masser af plads til at boltre os på! Og vi elsker vores solnedgangsudflugter til Vesterhavet, eller turene rundt i klitterne.  

Noget andet vi som "VI'ere" også sætter pris på er sundhed og gode træningsforhold. Det betyder, at sund kost og daglig træning er i fokus. En vigtig del af vores fortælling er også, at vi har din faglige udvikling for øje! Det ene skal ikke gå på kompromis med det andet!

Vi vil sætte fokus på din personlige udvikling, din forståelse for andre og din vilje til at yde noget for fællesskabet. Du vil blive betragtet som en vigtig del af det store hele, og kan derfor også forvente, at vi som lærere og medarbejdere møder dig med interesse, varme og forventninger.

“Vedersø Idrætsefterskole vægter din personlige udvikling og uddannelse højt.”

– Kim Skouborg, Forstander

Vi er sociale.

Find os på Instagram, Facebook, YouTube og TikTok.