Dancecamp Sommer

BOOST DIN SOMMERFERIE I GANG MED 4 DAGES DANCE CAMP PÅ EFTERSKOLE, HVOR VI SKAL DANSE TIL VI SEGNER

  • Kunne du tænke dig at prøve at gå på efterskole?
  • Er du vild med at danse?
  • Går du i 5. - 9. klasse?

Søndag 28/6-20 til onsdag 1/7-20, hvor vi slutter af med dance forevisning for forældre og søskende

Vi skal danse dagen lang og samtidig opleve, hvordan det egentlig er at gå på efterskole. Du vil komme til at prøve mange forskellige dansestilarter og møde flere forskellige dygtige koreografer, som bare elsker at danse – det bliver vildt, svedigt, sjovt og helt uforglemmeligt!

Locking, hip hop, house, waacking, jazz, moderne/contemporary, floor work - “you name it, we got it” - se Facebook video her

Der vil være 3-4 fede træningspas i løbet af dagen, og der vil være mulighed for at tilvælge mere om aftenen. Derudover kommer du til at deltage i forskellige fede efterskoleaktiviteter.

Du kommer til at sove på elevværelser, hvor du vil bo med nogen, der har samme alder som dig selv, og der vil selvfølgelig også være tid til hygge, spas, film og ikke minst et professionelt photo shoot! 

Du vil blandt andet komme til at møde skolens daglige undervisere Frederikke Bundgaard Andersen og Maria Møgelhøj. Begge instruktører er dybt involveret i efterskolens dancecrew for tidligere elever: VIDAholdet. Derudover kommer der gæsteinstruktører og giver deres helt særlige input.

Prisen for vores Dance Camp dækker al forplejning, overnatning på værelser, tur, undervisning samt campgear for 995 kr!

Tilmeld dig her - og sæt allerede nu kryds i kalenderen i uge 27 fra søndag til onsdag!

Pakkeliste og yderligere info sender vi til dig ca. 14 dage før camp starten. Har du spørgsmål til camp, så kontakt Maria på mam@vie.dk - hun er den ansvarlige for dancecampen.