Elevstævne

Hvert år samles tidligere elever til Elevstævnet den første weekend i maj

Elevstævnet er årets højdepunkt i elevforeningen, og holdes hvert år i forlængelse af Jubilardag den første weekend i maj. Her er der mulighed for at se og gense efterskolevenner og tidligere lærere.

Elevstævnet starter lørdag eftermiddag med en opvisning fra det nuværende elevhold, hvorefter der er mulighed for aktiviteter både ude og inde i form af beachvolley, fodbold, spring, bræt- og havespil. Nøjagtigt som dengang man havde sin daglige gang på skolen. Herefter afholdes spisning og fest på Vedersø Kulturcenter, hvor der aftenen igennem vil være live musik og overordentlig god stemning. 

For at komme med til Elevstævnet er det et krav, at man tidligere har været enten elev eller underviser på skolen. Det er således ikke et krav, at man skal være betalende medlem af Elevforeningen, for at komme med til Elevstævnet. Dog får man som medlem af Elevforeningen, en betydelig rabat på din billet til stævnet.

Hvis du har lyst til at være med i Elevforeningen, kan du tilmelde dig under fanen "Indmeldelse" til venstre. Tilmelding til selve stævnet foregår gennem Conventus og MobilePay (længere nede på siden).

Følgende årgange er jubilarer:
5 års jubilarer: 13/14
10 års jubilarer: 08/09
15 års jubilarer: 03/04
20 års jubilarer: 98/99
25 års jubilum: 93/94

Er du Jubilar ? - tilmeldingslink findes her 
Er du tidligere ansat ? - klik her

Aftenfesten som Elevforeningen afvikler -

Sæt kryds i kalenderen d. 4. MAJ 2019 allerede nu – vi glæder os til at se jer!