Elevstævne

Hvert år samles tidligere elever til Elevstævnet den første weekend i maj

 

!! ELEVSTÆVNE 2021 ER AFLYST PGA CORONA-SITUATIONEN !!
 

Elevstævnet er årets højdepunkt i elevforeningen, og holdes hvert år i forlængelse af Jubilardag den første weekend i maj. Her er der mulighed for at se og gense efterskolevenner og tidligere lærere. Men vi ser os nødsaget til at tage beslutning om, at elevstævnet, der var planlagt til at være 1. maj, bliver aflyst igen i år.

Grunden hertil er, at vi ikke kan se, ud fra de givne omstændigheder her og nu i samfundet og det risikable i at afvikle sådan et "ikke-nødvendigt" arrangement, at vi 1. maj ville kunne have fx 400 gæster udefra til at komme ind på skolen. Det er der simpelthen for stor usikkerhed og risiko forbundet med, og sandsynligheden for at et forsamlingsforbud bliver hævet til fx 500 er også meget lille.

Derfor udskydes Elevstævnet til 2022, og vi vil koncentrere os om vores nuværende elever og lægge kræfterne her, så de får et godt forår/forsommer og afslutning på desværre endnu et ’corona-efterskole-år’.

Det vil sige, at næste Elevstævne er lørdag 7. Maj 2022, hvor vi samler jubilarerne, der skulle være fejret i 2020, 2021 og 2022.

 

Elevstævnet starter lørdag eftermiddag med en opvisning fra det nuværende elevhold, hvorefter der er mulighed for aktiviteter både ude og inde i form af beachvolley, fodbold, spring, bræt- og havespil. Nøjagtigt som dengang man havde sin daglige gang på skolen. Herefter afholdes spisning og fest på Vedersø Kulturcenter, hvor der aftenen igennem vil være live musik og overordentlig god stemning. 

For at komme med til Elevstævnet er det et krav, at man tidligere har været enten elev eller underviser på skolen. Det er således ikke et krav, at man skal være betalende medlem af Elevforeningen, for at komme med til Elevstævnet. Dog får man som medlem af Elevforeningen, en betydelig rabat på din billet til stævnet.

Hvis du har lyst til at være med i Elevforeningen, kan du tilmelde dig under fanen "Indmeldelse" til venstre. Tilmelding til selve stævnet foregår gennem Conventus og MobilePay (kommer længere nede på siden når der åbnes herfor).

Følgende årgange er jubilarer i 2020:
5 års jubilarer: 14/15
10 års jubilarer: 09/10
15 års jubilarer: 04/05
20 års jubilarer: 99/00
25 års jubilum: 94/95

Følgende årgange er jubilarer i 2021:
5 års jubilarer: 15/16
10 års jubilarer: 10/11
15 års jubilarer: 05/06
20 års jubilarer: 00/01
25 års jubilum: 95/96