Efterskole fodbold - Banerne er klar

En ting er sikkert! Græsset er grønt og veltrimmet på VI - både på græsbanerne og på kunstgræslægget.

Vedersø Idrætsefterskole er ikke kun kendt for gymnastikken. Knap halvdelen af eleverne løber nemlig også efter en fodbold flere gange om ugen. Vedersø er derfor også en efterskole fyldt med fodbold og fodboldglade elever på alle niveauer.

Nye fodboldbaner og kunstgræsbane

Vi er glade for at være en efterskole fyldt med fodbold. Og vi er endnu mere glade for at kunne tilbyde vores elever flere baner at spille fodbold på.

Vi har anlagt kunstgræsbane i sommeren 2020 med Goalstation ud over vores to andre græsfodboldbaner, fordi vi gerne vil give vores foldboldinteresserede de bedte forhold.

Vi er jo en skole, der er kendt for vores gode faciliteter. Derfor er det naturligt, at vi nu også "sparker" endnu mere til fodbolden.

Efterskole og fodbold

Det er en kæmpe fordel med tre fodboldboldbaner, hvor du kan spille udendørs fodbold med dine kamerater og mod andre efterskoler hele året rundt. Selv om vinteren kan vi træne uanset vejret, da vi kan bruge kunstgræsset fremfor de alimindelig baner. 

Ligeledes bliver banerne også brugt til alle mulige andre former for boldspil samt diverse atletikdiscipliner.

Facilitietsmæssigt er dette en kæmpe fordel. Ikke mindst når vi lægger 2 idrætshaller og springcenter oveni, da mange af vores elever dyrker andre interesser, betyder det at vi ikke mangler noget.

Alt i alt har vi en stærk profil, som en efterskole med fodbold på højeste niveau men med plads til alle!

Det er så fedt at spille på en helt nye baner. Og det er rigtigt dejligt, at skolen investerer i fodbold. Bolden triller bare bedre på en bane uden huller. Man kan koncentrere sig om at spille fodbold. I stedet for hele tiden at skulle koncentrere sig om at undgå huller eller knolde af jord.
Mikkel
Måske skulle du også læse