Efterskole fodbold - Banerne er klar

En ting er sikkert! Græsset er grønt og veltrimmet på VI - både på græsbanerne og på kunstgræslægget som står klar til sommeren 2020

Vedersø Idrætsefterskole er ikke kun kendt for gymnastikken. Knap halvdelen af eleverne løber nemlig også efter en fodbold flere gange om ugen. Vedersø er derfor også en efterskole fyldt med fodbold og fodboldglade elever på alle niveauer.

"Det er så fedt at spille på en helt ny bane. Og det er rigtigt dejligt, at skolen investerer i fodbold. Bolden triller bare bedre på en bane uden huller. Man kan koncentrere sig om at spille fodbold. I stedet for hele tiden at skulle koncentrere sig om at undgå huller eller knolde af jord." Mikkel Rytter

Nye fodboldbaner og kunstgræsbane

Vi er glade for at være en efterskole fyldt med fodbold. Og vi er endnu mere glade for at kunne tilbyde vores elever flere baner at spille fodbold på. Vi får anlagt kunstgræsbane til sommeren 2020 med Goalstation ud over vores to andre græsfodboldbaner, fordi vi gerne vil give vores foldboldinteresserede de bedte forhold. Vi er jo en skole, der er kendt for vores gode faciliteter. Derfor er det naturligt, at vi nu også "sparker" endnu mere til fodbolden.

Planerne for kunstgræsanlægget har været undervejs i et stykke tid og er nu klar til at blive sat i værk. Bestyrelsen på Vedersø Idrætsefterskole og The International – Danmarks Internationale Efterskole har godkendt projektet, og finansieringen er på plads.

Når kunstgræsanlægget står færdig, hvilket forventes at være i sommeren 2020, vil det være det bedste kunstgræsanlæg i Vestjylland. Det skyldes, at skolerne har valgt, at den skal have det nyeste udstyr - blandt andet en Goal-Station. Download pressemeddelse her

Vi vil fra sommeren have tre fodboldboldbaner, hvor du kan spille udendørs fodbold med dine kamerater og mod andre efterskoler hele året rundt. Ligeledes bliver banerne også brugt til alle mulige andre former for boldspil samt diverse atletikdiscipliner.

Efterskole og fodbold

Det er en kæmpe fordel med 3 fodboldbaner. Det giver os masser af muligheder til træning, og vi har også gode forhold til at invitere andre efterskoler til fodboldturneringer. Om vinteren træner vi indendørs og på kunstgræs i Ringkøbing eller Spjald indtil vores eget anlæg står klar til sommeren 2020.

Samtidig med at mange af vores elever vælger at dyrke andre interesser, så vi mangler ikke noget. Alt i alt har vi en stærk profil, som en efterskole med fodbold på højeste niveau men med plads til alle!

Måske skulle du også læse