Efterskole fodbold - Banerne er klar

En ting er sikkert! Græsset er grønt og veltrimmet på VI, og her kan du lave glidende tacklinger og få jord på knæene uden at få brandsår af kunstgræsset!

Vedersø Idrætsefterskole er ikke kun kendt for gymnastikken. Knap halvdelen af eleverne løber nemlig også efter en fodbold flere gange om ugen.

Vedersø er derfor også en efterskole fyldt med fodbold og fodboldglade elever på alle niveauer.

"Det er så fedt at spille på en helt ny bane. Og det er rigtigt dejligt, at skolen investerer i fodbold. Bolden triller bare bedre på en bane uden huller. Man kan koncentrere sig om at spille fodbold. I stedet for hele tiden at skulle koncentrere sig om at undgå huller eller knolde af jord." Mikkel Rytter 13/14

Nye fodboldbaner

Vi er glade for at være en efterskole fyldt med fodbold. Og vi er endnu mere glade for at kunne tilbyde vores elever flere baner at spille fodbold på. Vi har anlagt to helt nye fodboldbaner, fordi vi gerne vil give vores foldboldinteresserede bedre forhold. Vi er jo en skole, der er kendt for vores gode faciliteter. Derfor er det naturligt, at vi nu også "sparker" endnu mere til fodbolden.

Vi har nu tre fodboldboldbaner, hvor du kan spille udendørs fodbold med dine kamerater og mod andre efterskoler. Ligeledes bliver banerne også brugt til alle mulige andre former for boldspil samt diverse atletikdiscipliner.

Efterskole og fodbold

Det er en kæmpe fordel med 3 fodboldbaner. Det giver os masser af muligheder til træning, og vi har også gode forhold til at invitere andre efterskoler til fodboldturneringer. Om vinteren træner vi indendørs og på kunstgræs i Ringkøbing eller Spjald, samtidig med at mange af vores elever vælger at dyrke andre interesser, så vi mangler ikke noget.

Alt i alt har vi en stærk profil, som en efterskole med fodbold på højeste niveau men med plads til alle!

Måske skulle du også læse