Undervisning på computeren

Vi forventer, at du som elev medbringer en bærbar computer! På skolen understøtter vi både Mac- og Windows-baserede computere, og du vil opleve, at personalet selv bruger Mac-computere og Ipad.Du vil i al undervisning møde lærere, der bruger computerens muligheder meget i fagene. Derfor vil du få undervisning i brug af forskellige programmer samt opleve, at du skal aflevere de fleste af dine opgaver via computeren.

Vi tilbyder alle elever Office365, mens de er elever på Vedersø Idrætsefterskole -  så slipper man for unødvendige frustrationer ved at have gamle/alternative versioner installeret. Det er dog naturligvis helt i orden at bruge sin egen version, hvis den er up-to-date.

Antivirus

Vi har et eneste ufravigeligt krav angående computere, og det er, at den er beskyttet af et antivirus-program. Skolen stiller antivirus-program til rådighed.

Trådløst internet

Skolen er dækket af trådløst netværk, og du kan komme på internettet uanset, om du er på værelset eller har din bærbare med til undervisning.

For at computerne ikke skal forstyrre nattesøvnen, bliver alle PC’er låst inde om natten. Ligeledes er netværket lukket ned.

"Efter et år hvor al undervisningen stort set er kørt via computeren, føler jeg mig i den grad godt kørende med IT. Jeg har lært så meget."
Katrine, 9 kl.
"Hvad jeg lærte af lærerne på Vedersø omkring brug af programmer i undervisningen har hjulpet mig så meget på gymnasiet."
Michael R
Måske skulle du også læse