Spisesalen - Efterskole sundhed

Bare rolig… du får rigeligt at spise på Vedersø Idrætsefterskole. Med al den idræt, vi dyrker her på stedet, skal der også brændstof til. Og det skal være sundt brændstof.

Så selvom du flytter hjemmefra for en periode, vil du på Vedersø få en varieret, sund og tilstrækkelig kost. Med tre hovedmåltider og tre mellemmåltider får du helt sikkert sulten stillet.

Skolen byggede i 2004 den gamle gymnastiksal om. Her fik vi blandt andet sat store gulv-til-loft vinduer i, så vi i dag har en flot, lys og velfungerende spisesal.

Eleverne hjælper til i køkkenet

På V.I. lærer alle elever desuden visse færdigheder inden for madlavning, bagning og hygiejne. Alle elever skal nemlig i en periode af skoleåret hjælpe til i køkkenet. Her bliver man oplært i at arbejde selvstændigt og at have ansvar.

Efterskole sundhed - En inspiration til sunde vaner

Vi er en efterskole, der går op i sundhed. Med en kostpolitik bestræber vi os på, at kosten skal være en inspirationskilde til sunde kostvaner, som eleverne kan få glæde af. Både under og efter opholdet på Vedersø Idrætsefterskole. Kosten er tilpasset til eleverne - nemlig unge mennesker i alderen 14 til 17 år med stor gymnastik- og idrætsaktivitet. Vores målsætning om kosten kan du læse her

For at efterleve målsætningen, bliver der jævnligt gjort tiltag for at synliggøre kostpolitikken for eleverne.

Måske skulle du også læse