Vi elsker gymnastik

Det er ikke uden grund at vi er kendt som en af de bedste gymnastikefterskoler i Danmark. Den folkelige gymnastik har mange kvaliteter, som vi gerne vil understøtte, og gymnastik er en fantastisk basis for al anden sport.

På vores efterskole er gymnastik: Fællesskab og samvær kombineret med en alsidig træning af kroppen, hvor der lægges vægt på:

 

  • Det fantastiske ved at dyrke gymnastik på efterskole.
  • At man oplever bevægelsesglæde både fysisk, psykisk og socialt.
  • En solid grundtræning (kondition, koordination, styrke og bevægelighed)
  • At der oparbejdes et kendskab til kroppen og dens bevægelsesmuligheder.
  • Spring og behændighed.
  • Akrobatiske momenter.
  • Rytmik og musikanvendelse.
  • At den enkelte får mulighed for dygtiggørelse.

Gymnastik for alle!

Vi er en efterskole i Vestjylland med fokus på fællesskab. Vi synes, at alle skal have mulighed for at opleve det enestående ved gymnastikken i et fantastisk miljø på vores efterskole. 

Gymnastik er en obligatorisk aktivitet, som vi dyrker mindst 4 timer om ugen, og som indebærer et fælles opvisningsprogram á ½ times varighed, som viser et bredt udsnit af undervisningsforløbet og elevholdets kunnen. Vi deltager i diverse gymnastikopvisninger både lokalt og på regionsplan som gæstehold. Antallet af opvisninger ligger på ca. 25 stk. pr. år!

Hvad enten man er øvet eller mindre øvet kan man desuden vælge forskellige springdiscipliner og rytme som valgfag. Har man lyst til at deltage i konkurrencer med spring, teamgym eller tumbling kan man også det, mens man er på skolen. Vi deltager i de gymnastikkonkurrencer, der er interessante, og det er både individuelt såvel som hold.

"Det bedste tidspunkt i gymnastikken er til slut, når vi står sammen og synger VI-sangen. På det tidspunkt kan man virkelig mærke styrken i vores fællesskab"
Johanne A
"Kunne man opleve et øjeblik igen, skulle det være der, hvor vi lavede opvisning i Messecenter Herning. Det var helt vildt fedt at stå inde på det store gulv, og modtage klapsalverne"
Katrine

 

Oplevelser for livet på vores efterskole

På Vedersø Idrætsefterskole kommer du til at opleve de mange variationer der findes i gymnastik. Vi er en af de bedste efterskoler i Jylland hvad gymnastik angår og vores undervisere kan tilbyde dig træning på højt niveau. Vi kan tilbyde varieret undervisning inden for gymnastikken i blandt andet Rytmisk Gymnastik, Spring, Tumbling og TeamGym, og desuden kan du bygge yderligere på dine rytmiske kompetencer ved at vælge valgfaget Dans. Du har mulighed for at træne i vores fantastiske faciliteter og i vores topmoderne Springcenter, hvor du kan bruge fritiden på at blive en endnu bedre gymnast. 

At dyrke gymnastik på Vedersø Idrætsefterskole giver oplevelser for livet. Sammenholdet når hele skolen er samlet omkring en opvisning er unik. Glæden og lettelsen over at opvisningen gik fejlfrit er noget af det mest fantastiske og det giver et kæmpe kick til hele elevholdet at være sammen om at fuldføre en opvisning til perfektion.

Hverdagen på en efterskole med fokus på gymnastik

Du får en hverdag fyldt med fart og masser af action, hvor du får tid og mulighed for at fordybe dig i lige præcis den del, som du finder ekstra spændende inden for gymnastik. I løbet af opholdet på vores efterskole, kommer du i en fantastisk form, for gymnastikken er udfordrende og samtidig utrolig sund for hele kroppen.

I vores fantastiske faciliteter, kan du og dine efterskolevenner blive endnu dygtigere gymnaster, da I bor og lever på skolen, som også er stedet hvor I træner til dagligt. Ved målrettet træning i det daglige får du de rette værktøjer til at blive en god gymnast, da vi ønsker at udvikle dine evner bredt indenfor gymnastikken, således du bliver endnu bedre, når du skal lave opvisninger. 

Book en rundvisning når det passer jer!

Hvis I bare ikke kan vente på Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften eller Åbent Hus, så er I altid velkomne til en rundvisning når det passer jer!

Udfyld nedenstående formular, og vi kontakter jer hurtigst muligt!Undervisere Gymnastik