Badmintoncamp på efterskole

28-08-2020


Campen er kort og intens fra søndag eftermiddag til tirsdag eftermiddag. Vi skal træne dagen lang og samtidig opleve hvordan det er at gå på efterskole. Du vil komme til at arbejde med individuelle færdigheder og en masse spil, og du vil møde dygtige trænere, som bare brænder for DIN UDVIKLING – det bliver fedt!!

Denne camp er med fuld knald på for alle øvede spillere der spiller i A-rækken eller derover. Hvis du er letøvet og ikke spiller på så højt niveau, kan du tilmelde dig vores Påskecamp, hvor der er plads til alle, og træningen er tilrettelagt efter det - der vil stadig være seriøs træning, men hovedvægten vil lige så meget være på hygge og efterskoleoplevelsen.

For tilmelding eller spørgsmål til vores badminton camp, så kontakt vores cheftræner Erik "EP" Pedersen på ep@badmintonakademiet.dk. Det er ham der er ansvarlig for campen og står for alle træninger på denne camp. EP er professionel træner og laver ikke andet end at arbejde med badminton, så du vil virkelig kunne rykke dig meget på få dage!