Mistanke om udslip afblæst

03-09-2019

Vi har i dag haft besøg af beredskabet i Midt- og Vestjylland. Vi konstaterede, at det lugtede "anderledes" i Fysiklokalet, og vi havde nogle få elever og lærere, som klagede over ondt i hovedet og kvalme, så det skulle vi naturligvis have undersøgt.

Beredskabet og Arbejdstilsynet mødte hurtigt op, og vi er meget imponerede over deres kompetente indsats hele vejen rundt - stor ros til dem! De kunne efter grundige undersøgelser konstatere, at der ingen tegn er på hverken spild eller lækager af nogen art, og alle vores procedurer omkring kemikalier og vores moderne fysikhus er fuldstændig som de skal være.

En læge tilså alle ca. 100 personer, der havde været i fysikhuset i går og i dag, og der er ingen alvorlige symptomer eller bekymringer. Dog er 3 medarbejdere og 3 elever taget ind til et ekstra tjek for en sikkerheds skyld pga hovedpine og/eller kvalme.

Mistanken er primært rettet mod en tør vandlås eller lignende, men nu skyller vi systemet godt igennem, lufter grundigt ud og vasker alt udstyret, og så forventer vi, at fysikhuset kan tages i brug igen i løbet af en dag eller to. Hvis der fortsat er en ubehagelig lugt, skal det selvfølgelig undersøges nærmere, men det er der heldigvis ikke noget der tyder på.

Se evt indslag fra TvMidtVest her  og artikel fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern her