Sikke en aften

06-12-2012

Man kan roligt sige at det kogte i idrætshallen i aften. Julecuppen 2012 fandt sine vindere efter en intens konkurrence hel aftenen i gennem.

Alle 6 efterskoler fra Vedersø, Dejbjerg, Staby, Lomborg, Brejninggaard og Bøvling var klar til at give den gas og dyste om pokaler, diplomer men også med masser af sommerfugle i maverne og personlige mål og drømme som skulle indfries.

Det var den første egentlige gymnastik arrangement for skolerne, og der var nerver at spore om spring og kunnen nu også stod mål med troen på egne forventninger, hvor hallen var fuld af tilskuere og konkurrenterne så på. Der blev vist mange fine og sikre spring, der helt sikkert vil være afpudset endnu mere til forårets opvisninger. Niveauet for springene på skolerne tegner til et spændende opvisningssæson med høje sværheder hos mange af gymnasterne.
Resultaterne for konkurrencen kan ses i dette link, og som man kan se ligger det ret tæt flere steder. Bøvling vandt Drenge A rækken for næsen af Vedersø og Lomborg, I drenge B var det Staby der tog pokalen foran Vedersø og Bøvling. Vedersø vand Mix A med Bøvling og Brejninggaard lige efter, og i Pige A vandt Staby over Dejbjerglund.

Buk-konkurrencen i år skulle findes i en omkamp mellem Dejbjerglund og Bøvling da de indledningsvis fik lige mange. I omkampen tog Bøvling vandrepokalen endnu en gang, da de satte D.E til vægs med hele 136 spring mod 121 - Tillykke til B.I. med forsvare sejren fra sidste år, og at de så kunne tage vandrepokalen med hjem.