Fællesskabet, trivsel og mødet med den enkelte er det vigtigste her på stedet

For Helle Bøndergaard var der ET stort mål med læreruddannelsen: at blive efterskolelærerEfter STX og den 1-årige HHX var alle døre åbne, men efter et år som lærervikar faldt valget på læreruddannelsen. Målet var at lave den bedst mulige undervisning!

Hun har altid vidst, at arbejdspladsen skulle være en efterskole, fordi kontakten til det enkelte menneske er vigtigst og fordi, at der er mulighed for en afvekslende hverdag.

Siden august 2008 har hun været ansat på Vedersø Idrætsefterskole med undervisning i fagene dansk og tysk samt kristendom, historie, samfundsfag og kreativ. Gift med Allan og har børnene Marie og Nanna.

Jeg underviser i

 

  • Dansk
  • Tysk
  • Løb
  • Uddannelsesvejleder
  • Trivselsteam
  • hb@vie.dk

Uddannelse:
Læreruddannelsen Nr. Nissum Semninarium 2008, linjefag i dansk, tysk, historie og billedkunst

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Tænk på det store ansvar at få overdraget et ungt menneske i et år eller to. Der kan vi virkelig hjælpe eleverne med at gøre dem til den bedste udgave af dem selv!

Så vælg Vedersø, hvis du ønsker en skole, hvor elevens udvikling er i fokus – både fagligt, socialt og personligt. Det står jeg fuldt inde for og arbejder for hver eneste dag.

Mit ynglingscitatDu er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til, og klogere end du ved!

Helles speciale; uddannelsesvejledning

– jeg hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal være, når du bliver stor!

Vejledning handler om at finde et ståsted i livet, at erkende sine styrker og svagheder, og helt konkret finde ud af, hvad planen for året efter Vedersø Idrætsefterskole er.

Dette gøres alene med vejledning, gruppevejledning og fællesvejledning for hele skolen. 10. klasserne er i brobygning og laver OSO (obligatorisk selvvalgt opgave).

Desuden afholdes uddannelsesaftener og erhvervsaftener, hvor tidligere elever og forældre er på skolen for at fortælle om deres uddannelse og erhverv.

Mit sejeste hashtag#DuKanHvadDuVil