Fodboldtræner med stort hjerte for elevtrivslen

Kasper Knudsen tog en omvej før han fandt det, der fik det hele til at gå op i en højere enhed... Nogle gange skal der en omvej til. Efter studentereksamen skulle der styr på økonomien, - nærmere bestemt en uddannelse som revisorassistent. Herefter fik jeg en mere kreativ stilling med fokus på markedsføring hos et skibsværft.

Sideløbende med mit arbejde, trænede jeg diverse elitehold i Ringkøbing IF og FCM. Det betød, at jeg fik tilbudt en stilling i Ringkøbing Elite kombineret med en SFO. Her fandt jeg ud af, hvad jeg virkelig brænder for; børn og unge. Det har sidenhen ført mig til jobs på et behandlingshjem for børn og unge og som folkeskolelærer på en mindre folkeskole.

Nu er jeg så der, hvor det hele er gået op i en højere enhed. Her på Vedersø Idrætsefterskole, som ansvarlig for fodboldlinjen og med et stort hjerte for elevtrivslen.

Jeg underviser i

 

  • Tysk FP9
  • Kulturfag FP9 (kristendom, historie, samfundsfag)
  • Fodbold ansvarlig
  • Elevtrivsel-team
  • kkn@vie.dk

 

Uddannelse:
Revisor-assistent

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Mit hjerte brænder for elevernes trivsel. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at hjælpe eleverne med at få deres bedste år her på Vedersø Idrætsefterskole. Men mennesker er forskellige, og der skal forskellige redskaber i brug, for at få denne mission til at lykkes. Når man arbejder med eleverne undervejs for at opnå dette mål, er det bare så livsbekræftende, at se deres udvikling.

Mit ynglingscitatFodbold er en kampsport. Kan man ikke tåle mosten, må man sgu gå til Ludo !
Preben Elkjær

Kaspers speciale; fodbold selvfølgelig

– så simpelt og alligevel så kompliceret

Diverse talenthold har lært mig, at udvikle den enkelte spillers helt unikke kompetencer. Kunsten er, at få alle disse individualister til at spille sammen som et hold. Når det lykkes – for det gør det her på Vedersø Idrætsefterskole – så er det den mest fantastiske følelse, når vi står der sammen og er lykkedes. 

Efterskolealderen er den alder, hvor både det taktiske og det tekniske skal begynde at spille sammen. Derfor skal der arbejdes med begge dele.

Bolden er dét, som det hele handler om. Derfor er den med i alt, hvad vi foretager os, og du bliver med garanti en bedre fodboldspiller, mens du går på Vedersø Idrætsefterskole.

Et unikt træningsmiljø som vi skaber sammen med engagerede og dygtige trænere. Det er DIN garanti for succes.

Mit sejeste hashtag#GRÆSPÅKNÆENE