Én spiller kan være afgørende, men én spiller kan ikke afgøre det alene

Lauge Bruun med den store passion for fodbold men, hvor der også skal være plads til andre ting.

Jeg har spillet fodbold lige siden, at jeg kan huske. Det hele startede i hjembyen Hover med fodbold på et plan, hvor alle kunne være med, men hvor jeg sideløbene også har dyrket alle mulige andre sportsgrene. Sidenhen tog fodbolden taget mere og mere over, og er nu min helt store passion. Det har har ført mig til Ringkøbing fodbold (RIF), hvor jeg i dag er en del af 2 div. truppen. 

Udover mit fodbold har jeg fra 2015 til 2018 taget en HHX i Ringkøbing med fokus på økonomi.

Når jeg ikke er på skolen går meget af min tid selvfølgelig med fodbold i Ringkøbing. Jeg finder dog også tid til venner og gymnastik på "De Lokale Helte" om vinteren. Når der er tid til overs, bruger jeg den ofte på en dejlig stille fisketur, hvor jeg kan få lidt frisk luft til hjernen.  

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
HHX 2018

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At få eleverne til at flytte sig indenfor såvel som udenfor kridtstregerne. Derudover også at sprede glæde og tryghed, som er en vigtig del i at kunne trives som menneske uanset, om man er ung eller gammel. 

Mit ynglingscitatSmå hunde gør hele tiden. Store hunde behøver ikke at gø
Richard Møller Nielsen

Lauges speciale; fodbold

- I fodbold er der plads til alle

Fodbold har været min helt store passion gennem mange år, og jeg har efterhånden prøvet en del. Lige fra bredde-fodbold i Hover og Spjald til elite-fodbold, som jeg nu er en del af i Ringkøbing Fodbold. I fodbold er der plads til alle Lige fra dem, der har spillet hele deres liv til dem, der aldrig har spillet før. 

Det er en holdsport med fokus på individuelle egenskaber. Kunsten er at finde 11 individualister, der kan spille sammen som et hold. Kan man få det hele til at gå op i en højere enhed, er det et af verdens smukkeste sportsgrene.

Én spiller kan være afgørende, men én spiller kan ikke afgøre det alene, for det er først og fremmest en holdsport.

Mit sejeste hashtag#hergårdetgodt