VI har mange gode værdier, som de unge kan ta' med i livets rygsæk

Lena Højer Andersen ånder for at være en inspirationskilde til sunde og gode madvaner!  

Før jeg tog min uddannelse, bestod mit arbejde primært af køkkenopgaver bl.a. på et kursted, efterskole og kursuscenter i Norge. Efter endt uddannelse har jeg været forbi alt fra hotel, sygehus, plejehjem, socialpædagogisk opholdssted, teknisk skole, efterskole og lejrskole herhjemme i Danmark.

Jeg havde dog en lille afbrydelse med 3,5 års ophold i Athen med arbejde som dykkerinstruktør og kok.

Desuden er jeg også på "forældrelisten" på VI, da min datter Emma gik her i 15/16. Dette har helt sikkert haft en indflydelse for den beslutning, at jeg ansøgte og fik jobbet som køkkenleder i januar 2017.

I fritiden underviser jeg bl.a. under LOF i tapas, har 4H-børn til madlavning, samt holder brød og kagebagningskurser.

Min ansættelse

 

Uddannelse
Økonoma fra Sønderborg sygehus, 1988

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Jeg håber, at køkkenet på VI kan være en inspirationskilde til sunde og gode spisevaner for de unge. Få dem til at tænke over de valg de gør mht mad både når det gælder sundhed, madspild, hygiejne og økonomi.

Alt dette - ud de andre sunde og gode værdierskal som de også får - skal de have med i deres rygsæk, når de drager videre i livet.

Mit ynglingscitatHusk at leve i nutiden, drømme om fremtiden og lære af fortiden.