VI har fokus på fællesskabet og hver enkelte elev - især deres trivsel vægtes højt

Hos Magnus Sandhom vokser gymnastikken og det at undervise mere og mere indeni.Passionen for gymnastikken og dens kunnen er blomstret større og større de sidste 12 år, hvor jeg startede som drengegymnast i Ulfborg.

Efterfølgende har det budt på mange timer i en gymnastiksal - både på efterskole samt Ringkøbing/Skjern Rep. hold. 

I årene 2014-2017 har jeg ved siden af min lidenskab for gymnastikken gået på HTX i Holstebro, hvor det naturfaglige har været i højsædet og er meget inspirerende. 

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
HTX 2017

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At skabe et smil eller et grin hver dag lige meget, hvor træls den har været. Alle har brug for smil i denne verden, og det er et sprog alle forstår uafhængig af nationalitet. 

Mit ynglingscitatGræd ikke over at det er slut, men glæd dig over det, som er sket.

Magnus' speciale; gymnastik og håndbold

- Det gør absolut ikke noget, at man er alsidig

Et fodbold- eller håndboldhold bliver udtaget, men det er ikke en hel skole, der løber ind på banen sammen. Gymnastikken samler folk og løftes sammen af flokken. Tilsammen skabes der noget unikt, som udføres i flokken, hvor alle kan være med lige meget niveau. 

Til hverdag underviser jeg i springgymnastik, hvor jeg sideløbende træner andre hold for at sprede min viden og samtidig gør det sjovt at gå til gymnastik. 

I boldspil finder man til gengæld elementer, som gymnastikken har sværere ved byde ind med. Legen med bolden uanset om det er med fødderne eller hænderne.

At sætte spillet op med al dens taktik, at føle glæden, når man har scoret et mål, eller få lavet en god forsvarsaktion med en glidende tackling i fodbold.

Og så sætter vi fokus på værdierne omkring fairplay i spillet, som for os er et vigtigt element i vores tilgang til boldspillene. 

Mit sejeste hashtag#gørnogetcrazy