Det hedder det ikke, det hedder "Det har jeg ikke lært endnu!"

Maria Møgelhøj er en gæv vestjyde med ben i næsen og fødderne solidt plantet på jorden, altså medmindre det lige handler om gymnastik.Efter 3 år på efterskole som elev selv, kan man godt sige, at jeg kender til efterskoleverdenen. Måske var det også derfor, at jeg i 2010 valgte at skifte frisørfaget ud med undervisningslokalerne og udviklingen af Danmarks nye unge stjerner.

Jeg håber, at det er tydeligt at mærke, at jeg vil eleverne på flere planer. Om det er nede i gymnastiksalen, hvor musikken blæser ud af højtalerne og udfordrer dem i nye koreografier og lege, eller om det er omkring et brætspil i fællesrummene.

Hvis jeg hører nogen sige "Dét der, det kan jeg ikke", så får de promte retur: ”Det hedder det ikke, det hedder 'Det har jeg ikke lært endnu'”. Man kan, hvad man sætter sig for, og vil man, så kan man! For jeg tror på, at gymnastikken er en fænomenal måde for eleverne at være sammen og at mærke fællesskabet på. Og gymnastik må gerne være hårdt - for så er det sundt og udviklende!

Jeg har senest været ude at forny mit repertoire i den store verden, da jeg rejste jorden rundt med DGI's 11. Verdenshold. Det var en oplevelse for livet. En dannelsesrejse hvor jeg fandt ud af, at man aldrig bliver for gammel til at lege, forny sig eller bare være nysgerrig på hinanden.

Jeg underviser i

 

  • Gymnastik
  • Dance
  • Rytmisk gymnastik
  • Støttelærer
  • mam@vie.dk

Uddannelse:
Frisøruddannelsen i Herning, 2009

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Jeg brænder i det hele taget for at eleverne udvikler sig. Det handler om at turde være sig selv sammen med andre og herfra udvikle sit fulde potentiale.

Min egen efterskoletid står som et knivskarpt billede på værdier, som jeg i dag sætter en stor ære i at videreformidle til toppen af dansk ungdom - fællesskab, ansvar, læring og udvikling.

Mit ynglingscitatAlt kan lykkes, hvis viljen til at ville er større end frygten for at fejle!

Marias speciale; gymnastik

- Jeg tror på fællesskab, ansvar, læring og udvikling

Mod på tilværelsen og efterskolelivet:
For mig er efterskolelivet ikke blot et arbejde, men en livstil der har taget mig med storm og som har givet mig endnu mere mod tilværelsen.
Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi det hele - kort sagt: "Fællesskab fødes når JEG blir til OS."

Faglighed:
Jeg har selv været vidt omkring når det gælder gymnastikken Men det er dog rytme og dansen som til sidst har vundet og som har fanget min opmærksomhed. Efter 10 år på Holstebro rep. hold, 2 år på Fyns rep. hold, blev det så min tur til at instruere, først Fyns mini rep. og efterfølgende Fyns rep. hold. I den kommende sæson er det Hammerum rep. hold der får fornøjelsen af mig.

Mit sejeste hashtag#VIgår100%ogfejler