Jeg ved det - fordi jeg selv har været elev her!

Nikolaj Sass-Petersen har allerede en længere instruktørkarriere bag sig, og som forhåbentlig bliver meget lang.Efterskolelivet er også blevet udforsket til fulde, da jeg er selv tidligere elev på Vedersø Idrætsefterskole 14/15. Jeg gik fra efterskole til gymnasiet, hvor jeg sideløbende lavede en masse gymnastik på Hammerum Rep og Gjellerup Sdr Senior herre. Det bestod både af teamgym og opvisningsgymnastik.

Efter endt gymnasie tog jeg et forårssemester på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i foråret 19. Jeg har lige siden 7. klasse været træner for diverse lokal- og landsdelshold - senest tog jeg så skridtet videre, hvor jeg blev træner i Australien i halvt år efter mit ophold på Ollerup.

Nu er jeg ansat på Vedersø Idrætsefterskole som gymnastiklærer. Jeg er meget fascineret af gymnastikken og er meget fokuseret på, at det skal være sjovt at bevæge sig. Det er med til at skabe god stemning og fællesskab i elevflokken, og det er fedt at se, hvordan de også nyder det.

Jeg underviser i

 

  • Gymnastik
  • Tumbling
  • TeamGym
  • Spring
  • Støttelærer
  • nsa@vie.dk

Uddannelse:
STX 2018

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At hjælpe eleverne til at flytte sig på det gymnastiske og personlige plan. Udover dette vil jeg også prøve at hjælpe eleverne til at få øjnene op for gymnastikken og dens muligheder. Det vil sige, at være med til at skabe de rammer, hvor de udvikler sig mest muligt i løbet af et år og at give dem en masse succesoplevelser.

Og du skal vælge Vedersø Idrætsefterskole fordi, der er tid til hver enkelt elev samtidig med, at der er tid til det store fællesskab. Jeg ved det - fordi jeg selv har været elev her!

Mit ynglingscitatHvis du er i problemer, så skyd dem af pommern til
Min far

Nikolajs speciale; gymnastik

- Vejen dertil starter med viljen til at lære nyt – uanset om man er nybegynder eller øvet.

Jeg har været mange år i gymnastikken både som gymnast og træner. Gymnastikmiljøet er det fedeste miljø at befinde sig i, og det er derfor, at det bliver ved med at inspirere mig. Jeg har lavet opvisningsgymnastik så længe jeg kan huske og startede til teamgym i Gjellerup Sdr. efter efterskole sideløbende med, at jeg lavede gymnastik på Hammerum Rep.

Med et højskoleophold i bagagen og et trænerophold i Australien har jeg fået samlet en masse erfaring og inspiration, som jeg er klar til at give videre. Jeg brænder nemlig for gymnastikken. Især den danske unikke opvisning-gymnastik er med til at skabe god stemning, og det bedste er, at alle kan være med uanset niveau.

 

I springgymnastikken har vi forskellige konkurrencer at byde på. Teamgym er en holdkonkurrence, hvor man fokuserer på holdet, hvor alles præstationer og fejl kan have konsekvenser for den endelige slutkarakter. Powertumbling er derimod en individuel konkurrence, hvor man kun fokuserer på sig selv og ens egen kunnen.

Om man vælger den ene, den anden eller begge konkurrenceformer, så specialiserer vi vores træning til den enkeltes behov og mål, og giver dem en målrettet træning. 

Det kræver utrolig mange træningstimer for at blive en dygtig springgymnast, og selvom man er blandt de bedste, har man stadigt meget at lære.

Mit sejeste hashtag#nemt