Gymnastiknørd som gerne vil lære fra sig

Rasmus Jensen; livet leves "baglæns" inden for powertumbling verdenen

Siden mit efterskole ophold på Dejbjerglund er jeg især faldet for gymnastikgrenen powertumbling - først som aktiv og nu som træner. De sidste par år har min hverdag været fyldt med gymnaster af alle aldre og niveauer her i blandt andet elitehold indenfor konkurrencegymnastikken og juniorhold inden for DGI. Mildt sagt så meget gymnastik som der kunne være i min kalender.

STX-uddannelse som baggrund og et par år fyldt med gymnastik og værnepligt har ført til, at jeg nu er igang med en ingeniøruddannelse inden for Energi, som jeg har ved siden af efterskolearbejdet her på Vedersø. 

Jeg har valgt VI, fordi det er en skole, der har ambitioner og er målrettet, når det kommer til at fyldesgøre dem! En skole med et stærkt team og dygtige mennesker, der er her, fordi de vil: alle med et fælles mål og ambitioner.

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
STX 2017,
under uddannelse til Energi Ingeniør i Esbjerg

 

Mit ynglingscitatHvor der er vilje er der vej

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Det er at skabe succeser og glæde ved at opnå målsætninger. Så kan man rykke sine grænser og derved skabe mulighed for udvikling.

Man kan godt have det sjovt men stadig være seriøs anlagt, når det kommer til læring. Så for mig er det vigtigt, at arbejde med personerne, som de er og skabe indsigt og forståelser som passer til netop deres lærings behov. Så kan alle være med og rykke sig. 

Mit sejeste hashtag#Teknik