The International - Academy and Boarding School of Denmark

The International er en selvstændig international engelsksproget afdeling af Vedersø Idrætsefterskole. Vi har vores egne nybyggede faciliteter med elevboliger og hovedbygning - 100 meter fra den eksisterende del af Vedersø Idrætsefterskole.

Læs mere på www.theinternational.dk

En engelsksproget efterskole

På The International nytænker og videreudvikler vi de eksisterende internationale efterskoletilbud, som i dag eksisterer i Danmark. Det gør vi ud fra den overbevisning, at vi i fremtiden skal uddanne vores unge mennesker til et globalt tænkende arbejdsmarked, hvor de får brug for tekniske og sproglige færdigheder på et højt niveau.

Vi vil dog ikke smide alt det gode væk, som det danske samfund har investeret i og opbygget ved at sende generation efter generation på efterskole. Disse værdier og denne ”know-how” i forhold til at klæde unge mennesker på til livets udfordringer går vi ikke på kompromis med.

Vores mål er at tage det bedste fra to verdener; at bygge videre på den danske efterskoletradition og bringe den med ind i en international sammenhæng.

Kort sagt: The International er en unik international engelsksproget efterskole.