Camps på Vedersø Idrætsefterskole

OPLEV EFTERSKOLELIVET

 

--- VI ARBEJDER PÅ AT OPDATERE ALT VEDR CAMPS ---

 

I løbet af året afvikler vi forskellige camps, hvor du netop kan dyrke din interesse. Vi har fantastiske faciliteter, dygtige undervisere og et kæmpe netværk af gæsteinstruktører, trænere, undervisere og andet godtfolk. Så hvorfor ikke udnytte muligheden for udvikle dig selv inden for fx. Fodbold, Spring, Dance, Gymnastik, Badminton eller Sprog.

Vores traditionelle Vedersø Camp med Spring, Rytme, Fodbold og nu også Badminton ligger som altid søndag til tirsdag i dagene op til Påske. Vi har camps med Fodbold og Dance, og så har The International deres traditionelle Sprogcamp i efterårsferien i uge 42 samtidig med vores nye Badmintoncamp.

Derudover laver vi to 24-timers Spring mellem jul og nytår - et for drengene og et for pigerne - og desuden vil der være andre spændende åbne træninger i løbet af året, som vi melder ud løbende, så følg endelig med på både hjemmeside og sociale medier.

Klik dig videre ind på de forskellige camps og læs mere om indholdet. Alle er velkommen uanset niveau, så hiv fat i et par kammerater eller kom alene og få nye venner og fede oplevelser i ferierne :)

Måske skulle du også læse