Fritiden
på VI

Fordi V.I. er en blanding af en skole, et hjem og alle dine fritidsinteresser samlet i ét, betyder det, at det hele smelter sammen.

Du kan godt have valgfag om formiddagen, fri i løbet af dagen – og boglige timer sent på eftermiddagen. Dog er der om aftenen stort set altid fritid til, som du kan bruge som du lyster. 

Aften = fritid

Hvad laver vi om aftenen på VI: 

Efter aftensmaden og stilletimen er der frit slaw. 
Springcenteret er meget ofte åbent om aftenen. Uanset om du har spring som valgfag eller ej, har du muligheden for at kigge ned forbi og lære nogle tricks om, hvordan du kan rotere i luften. 
Ofte om aftenen kan du også finde elever, som spiller volley, træner sammen i fitness, udfordrer hinanden i badminton eller noget andet aktivt. Alt efter, hvem der har vagt, er der måske også en brætspilscafé i Pejseren eller åbent i vores krea-lokale.

Bliver hele det sociale liv for meget, så er der helt sikkert også en mulighed for at slappe af på værelset med Netflix, tage en gåtur omkring søen eller cykle ud til Vesterhavet. Aftnerne former sig meget ofte efter, hvad eleverne har lyst til at lave. 

Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Leg2
Fællesskab. Trivsel. Fritid. Fællesskab. Trivsel. Fritid. Fællesskab. Trivsel. Fritid.

Nye venskaber igennem en hel stribe af fælles oplevelser 

Langt de fleste dage er hverdage! Det vil sige, du går i skole fra 08.00 til 18.00. Vi træner, spiller kampe, laver aftenhygge – og spiser brunch i weekenderne. Men der er også meget andet stoppet ind i kalenderen, som er med til at gøre hverdagen til noget, der kan noget!

Vi tror på, at venskaber for alvor får lov at gro, når vi laver ting, som har rigtig stor værdi. Så hvad bliver du ellers udsat for på skoleår her: 

Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Baal
Billedetekst

Introuger

Fyldt med teambuilding, klassedyste, introtur og introduktion til ALLE vores valgfag!

Europatur

I september måned stopper vi alle elever ind i en bus, og kører et sted hen i Europa, hvor formålet er at få masser af sociale aktiviteter og kultur til at gå op i en højere enhed. 

Skolecup

Vestjylland har en hel stribe af efterskoler! Mange af dem, er lige så vilde med at dyrke sport, som vi er. Derfor dyster vi på kryds og tværs i alle mulige sportsgrene – som eksempelvis; Volley, håndbold, fodbold, basket etc.

Ulfborgstævne

Det helt store årlige idrætsstævne, hvor over 10 efterskoler mødes og dyster i alt fra kongespil til fodbold og dodgeball!

Forestilling

Før efterårsferien bruger vi tre dage på fuld tryk med at skabe en forestilling med musik, dans og drama. Det er et projekt, hvor alle får lov at prøve kræfter med noget, hvor de måske ikke er på hjemmebane til hverdag!

Gymnastikopvisninger

Forårets weekender er fyldt! Vi kører land og rige rundt for at vise, hvad vi kan! Det bliver til mange timer i haller, busser og ikke mindst på gulvet foran publikum, hvor vi i fællesskab viser, hvad Vedersø er gjort af.

Skitur

Nybegynder eller ekspert på ski. Det er ikke så vigtigt! Hvad der er vigtigt er, at vi alle sammen kommer afsted i januar, og bruger en lille uge på at blive dygtigere! Vi bor normalvis i små hytter, så når pisterne lukker, fortsætter det hyggelige samvær hjemme i de små stuer med spil, film og godt selskab!

Der er så meget mere at fortælle om alt, hvad vi laver på VI i løbet af et skoleår! Det letteste er, at du selv kigger med i vores “digitale dagbog” på Instagram og TikTok.

Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Bueskydning Dreng
Billedetekst
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Galla Raekke
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Skate
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Slaa Soem
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Vollyball
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Galla Gruppe
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Byggeri
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Leg
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Tovtraek

Få hjælp til at finde rundt i en ny hverdag med fart på og mennesker over det hele!

Det kan godt være en stor mundfuld, at være omgivet af venner 24/7. Derfor har vi både mentorer og mentorgrupper.