Efterskolens Værelser

Vedersoeefterskole Faciliteter Vaerelser Udsmykning

Vores værelser ligger primært på vores to elevgange. Du bor med 3 andre elever af samme køn. I har ét stort værelse med en lille entré og et toilet.
Alle værelser er med køjesenge. Og alle elever har en arbejdsplads og et skab til rådighed.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

2 gange om året, ryster vi posen og bytter rundt

PÅ VI bytter vi værelser 2 gange om året. I november og februar/marts. Vi bytter rundt på ALLE elever, så alle får et nyt værelse - og en ny start med nye roomies.
Årsagen til værelsesbyttet er, at det giver et nyt boost til fællesskabet, og at vores elever, får lov at blive klogere på nogle af de efterskolekammerater, som de måske ikke har krydset mange veje med tidligere på året.

Med værelsesbyttet følger der også et nyt begreb, Familiegrupper. Det er et lille tæt fællesskab med en mindre gruppe værelser, som sammen med en lærer har møder, hvor fokus er på det sociale.

Vedersoeefterskole Faciliteter Vaerelser Koejeseng
Vedersoeefterskole Website Social Faellesskab Piger

Roomies

Du vinker farvel til ret meget privatliv! Til gengæld siger du goddag til roommies

Vi ved, at nogle af de oplevelser, som kommer til veje tungt på vægtskålen er, hvad der sker på værelserne! Du kommer til at dele privatliv med 3 andre! I praksis for dig betyder det social lektielæsning, filmaftner, hyggesnak før godnat og temmelig sikkert også... kø til badeværelset om morgenen!

Vores elev, Freja, fra 22/23 klippede en værelsesvideo om livet på værelse 26. Få et kig indenfor, når slik bliver noget, der skal deles, lektietimer, toiletbesøg - og barbering af ben i myldretid på badeværelset :)