gymnastikken er for alle

Det er ikke uden grund, at vi er kendt som en af de bedste gymnastikefterskoler i Danmark. Vores gymnastiklærerteam er af den vildeste kaliber, og faciliteterne er spot on! Derfor er det også et must for os, at alle elever har gymnastik på skemaet. 

IMG 1688

For alle - også dig

Fællesgymnastik er ikke et profilfag! Det er et grundfag! 

I praksis betyder det, at alle elever har gymnastik som en fast del af skoleskemaet, uanset valget af profil- og valgfag. For os er gymnastik = fællesskab! Den følelse vil vi gerne have, at vores elever oplever. 

"Det bedste tidspunkt i gymnastikken er til slut, når vi står sammen og synger V.I.-sangen. På det tidspunkt kan man virkelig mærke styrken i vores fællesskab"

– Johanne


Du skal acceptere marketing-cookies for at se denne video.

Vi har altid lavet gymnastik på Vedersø, og det bliver vi ved med!

Gymnastikken er vores DNA!

Gymnastik er en obligatorisk aktivitet, som vi dyrker mindst 4 timer om ugen.

I efteråret bruger vi vores gymnastiktimer på at lære hele opvisningen – og når foråret melder sin ankomst, pakker vi busserne og kører Jylland rundt for at deltage i ca. 25 opvisninger! 

Der er knald på i foråret, men opvisningerne giver masser af fælles oplevelser, hvor busture, opvarmning, og formidabel stemning på gulvet er med til at skabe lige præcis den ånd, som gør, at det er alle strabadserne værd!  

At dyrke gymnastik på Vedersø giver oplevelser for livet. Sammenholdet når hele skolen er samlet omkring en opvisning er noget helt specielt. Og glæden over at være godt i mål efter en opvisning er heller ikke til at tage fejl af!

PS. Med 4 timers gymnastik og grundtræning om ugen, er der mulighed for at komme i en rimelig god form! Det er win win!

"Kunne jeg opleve et øjeblik igen, skulle det være der, hvor vi lavede opvisning i Messecenter Herning. Det var helt vildt fedt at stå inde på det store gulv, og modtage klapsalverne"

– Katrine


Du skal acceptere statistik-cookies for at se denne video.

Vedersoeefterskole Website Hverdag Gymnastik Kostume
Vedersoeefterskole Website Hverdag Gymnastik Vimpel
IMG 2448