Ture og rejser:

Fire ture bliver det til på et år

Vi rejser med henblik på, at bagagen skal være fyldt med rigtig fede oplevelser, når vi kommer hjem. 

Forestil dig at sove under åben himmel med din nye mentorgruppe, lave gymnastikopvisning i skistøvler, danse flashmob i en storby i Europa eller noget helt andet. 

Vedersoeefterskole Website Social Rejser Klatring
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Lejr
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Milano Frokost
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Alpin

europa

Hvert år i september pakker vi alle eleverne ind i busser, og drager ud et sted i Europa på vores introtur

Vi har klatret i bjerge i Italien, besøgt koncentrationslejre i Polen, kørt MTB i Tjekkiet og meget andet! Selvom destinationenerne varierer er formålet med vores Europatur altid det samme! Fællesskabet skal have lov at være i fokus! Vi skal grine, synge, svede, blive klogere og - ikke mindst - lære hinanden bedre at kende.  Europaturen er helt sikkert en vigtig del for både elever og lærere til at komme tættere på hinanden. 

Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Langrend
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Gutterne
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Snowboard
Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Humoer
Fællesskab. Trivsel. Fritid. Fællesskab. Trivsel. Fritid. Fællesskab. Trivsel. Fritid.
IMG 0622 2
IMG 0655 2
IMG 0605

Hvor tager vi hen i løbet af et år? 

August

Introtur (et sted i nærheden af Vedersø) 

September

Europatur 

November

9. klassetur - faglig mini-studietur et sted i Danmark

Januar

Skitur – Langrend og Alpinski

Juni

Afslutningstur - et sted i Vestjylland.

dagsturene er perfekte afbræk i hverdagen

Udover de lidt længere ture med overnatning, byder året også på et væld af udflugter rundt til gyldne steder i Midt- og Vestjylland. Det kunne være Wow-park, Escaperoom, bowling, håndboldkampe i ligaen, DGI-huset, svømmehallen, Lalandia eller den lokale minigolfbane. Turene varierer fra år til år, men vi er hverken blege for at prøve noget nyt - eller at besøge velkendte steder. 

Vedersoeefterskole Website Social Rejser Skiferie Alpin
IMG 3950
IMG 3888

Skitur

Januar kan noget helt bestemt hus os!!! Vi elsker faktisk Januar! Mest fordi vi  finder vi skitøjet frem - og sætter vi kursen mod nord! 

Forestil dig at bo i en lille hytte med nogle af dine efterskolekammerater. Hver dag laver I mad sammen, mens I snakker om de sjoveste stunts på pisten. Hvis I keder jer for meget, så smutter I ind i hytten ved siden af, hvor nogle af de andre bor.

I dagtimerne er du med til undervisningen på pisterne. I små lukkede hold! Vi ser altid elever, som udvikler sig helt vildt på de dage, vi står på alpinski. Og vi guider dig fra begynderbakken - op mod de lidt større stigninger - når du er klar! 

Fordi Norge har en helt eminent flot natur, så skal du ikke kun stå på ski ned ad bjergsiderne! Vi bruger også et par dage på langrendsski rundt i Fjeldet! Og vi tør godt sige, at hvis vejret viser sig fra sin bedste side, så er det noget af det smukkeste, du får lov at se på dit efterskoleår! 

Vedersø extreme 

For dig som vil arbejde med grænser og samtidig have det fedt udenfor!

Vedersø Extreme er Lærer-Trines påfund! Og det er et godt ét! I løbet af året tager hun en gruppe elever med ud i den Vestjyske natur, og så får de lov at prøve lidt af hvert! 

  • 10*vinterbadning mandag morgener 06.00!!
  • Rapelling fra Lyngvig fyr og vores silo i Vedersø
  • Svømning og spring fra 5M
  • Natte-hike - om vinteren. 
  • Styrketest
  • Overnatning i shelter
  • Ridning

Udvalget af aktiviteter spænder bredt! Vores elever har forskellige grænser, og de skal have lov at prøve kræfter med lidt af hvert! Vedersø Extreme er et tilbud til alle elever. Der følger en ekstrabetaling med! Der er plads til alle de elever, som har lyst! Det er fede oplevelser med fokus på fællesskab, grænser, mod og robusthed!