Aktiviteter med dine kammerater

En fantastisk revanche-dyst i volley, en fodboldboldkamp mod de unge nuværende løver, eller bare at give den gas i springecenteret, som er din gamle opholdsstuen, er bare det fedeste.

Aktivitetsdage

I Elevforeningens bestyrelse er vi fuld i gang med at finde på flere tiltag som kan gavne dig. Vi er i øjeblikket i gang med at arrangere aktivitetsdage på Vedersø. Dagene vil indeholde alt fra volleyball, Fodbold, Spring, hygge og hvad der ellers kunne være lyst til.

Fodbold- og volleystævne

Det årlige fodbold- og volleystævne er et arrangement, hvor dine evner inden for volleyball eller fodbold vil blive testet mod hold fra andre årgange. Man kan stille op enten som et fodboldhold, et volleyballhold eller et hold hvor der bådes spilles volleyball og fodbold. Vinderholdene af hhv. fodbold- og volleyturneringen får som præmie gratis billetter til årets Elevstævne, som afholdes i nogle måneder senere.

Mød op og spil eller se på og få dig en hyggelig dag i sportens navn på Vedersø Idrætsefterskole. Stævnet afholdes den første weekend i februar, medmindre andet er meldt ud af Elevforeningen.

Datoen for næste stævne er lørdag d. 2 februar 2019

Gensynsdag for årgang 18/19

Elevstævnet ligger i foråret, og derfor arrangeres der i september måned en gensynsdag, hvor den seneste årgang kan møde ind til en masse sjove aktiviteter i hallerne, fremvisning af sidste års opvisning, middag på skolen og ellers en masse sjove timer sammen med din gamle årgang.

Kom og vær med og få dig en dag med alle dine venner og veninder fra din årgang.

Datoen er 13. september 2019

Program
Dagen vil starte kl. 16.00, hvor I møder ind og gør jer klar til at vise jeres opvisning fra sidste år frem. Efter opvisningen vil der være forskellige aktiviteter såsom spring og hygge i springcenteret, volleyball i hallen, hygge i pejseren eller hvad der nu lystes mest.

Efter aktiviteterne vil skolen diske op med en gang mad til os alle sammen. Efter aftensmad og en tur under bruseren vil der i fortællerummet blive vist jeres MCH opvisning. Når vi har set MCH opvisningen færdig, vil der være afgang mod jeres gl. elevfest.

Her finder du link til tilmelding af ovenstående begivenheder.

For at kunne tilmelde sig disse begivenheder, skal du på forhånd være tilmeldt elevforeningen, som du tilmelder dig under fanen "Bliv medlem af Elevforeningen". Her vil du finde links, som vil blive opdateret løbende, når vi nærmer os de forskellige begivenheder.

Måske skulle du også læse