Øvrige valgfag - de kreative

Af øvrige valgfag kan vi tilbyde dig en bred vifte af musiske og kreative valgfag

Til den kreative

Hver aften står skolens musikrum og kreative værksted åbent for fri afbenyttelse. Skolen råder både over en masse musikinstrumenter men også udstyr til fx digitale medier, film- og digitalkameraer, syning, billedkunst, genbrugsdesign, smykke- og håndarbejde.

Musik

Musik udgør en stor del af vores hverdag, og der er ganske givet mange af dine  kammerater - måske også dig selv - der spiller eller gerne vil lære at spille på et musikinstrument.

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Målet med undervisningen er, at du opnår oplevelser og personlig udvikling på det musikalske område. Indholdet i timerne vil være målrettet dig og kan indeholde sang, rytmisk sammenspil, musikteori og musikorientering.

Drama

Dramatiske udtryk, kropssprogets virkemidler og evnen til indlevelse i en given rolle er hovedingredienserne i dette fag. Gennem teater og drama forsøger vi at skabe og udføre, opleve og bedømme dine egne og andres dramatiske kunst.

Billedkunst

Igennem billedkunst lærer du at bruge og forstå billedsproget som et personligt meddelelses- og udtryksmiddel. Vi arbejder med tegne-, male- og skulpturopgaver og får kendskab til forskellige materialer og arbejdsmetoder. Så er du typen der brænder for det kreative eller også har brug for roen og fordybelsen oven på en aktiv dag, så er faget lige noget for dig.

Smykkeværksted

Er du vild med smykker og accessories og vil du gerne lære at lave det selv? Mennesket har igennem hele dets eksistens pyntet sig med smykker i alle afskygninger. Selv den dag i dag er smykker en del af vores hverdag. Og hvorfor ikke selv lave sine egne smykker af forskellige materialer såsom træ, tin og ædelmetal.

Syning

Skal man absolut købe alt sit tøj, eller kunne man fx selv kaste sig ud i at designe, sy eller dekorere sit eget tøj?

Igennem selvvalgte opgaver og ønsker får du kendskab til fremgangsmåder, som kan anvendes ved arbejde med tekstiler samt viden om redskaber og andre materialer.