Body Weight Training og MudRun

Body Weight Training og MudRun er for dem der kan lide at give den gas i den friske natur og ikke er bange for hverken regn, mudder eller andre naturlige udfordringer!

Vores obligatoriske gymnastikundervisning indeholder i øvrigt masser af almen styrke- og motionstræning, og vi forventer af dig som elev, at du har viljen til at træne, udvikle og vedligeholde din grundform.

BWT = Body Weight Training

Som supplement kan du vælge ”kropsvægts-træning”, som indebærer fysisk træning uden brug af vægte, men i stedet med fokus på manuel styrke. Herved lærer man at bruge sin egen krop som træningsredskab.

Fokus er på styrkelsen af kroppens kerne og dermed at forbedre kropsholdning, manuel styrke i dagligdagen og det generelle konditionsniveau.

Mud Run

Er for dig, der vil presses, øge din generelle styrke og konditionsniveau. Her kører vi kun i Beast Mode. Det er et fysisk krævende valgfag, der involverer primært interval træning samt funktionel styrketræning i skov og på strand , hvor du, udover at opnå en væsentlig forbedring af deres form, trænes op til en konkurrence i adventure race/mud run.

Målet er, at vi skal deltage private mud runs og/eller adventureløb-konkurrencer på andre efterskoler.