Spring som valgfag

På Vedersø Idrætsefterskole tilbydes springgymnastik som valgfag ud over den obligatoriske gymnastik. Du vil opnå en oplevelse af personlig og fælles dygtiggørelse indenfor Springgymnastik, Teamgym og Tumbling.Valgfaget Spring indholder opvarmning til musik, træning af grundspring og sværere spring med udgangspunkt i dit eget og holdets niveau. Der vil desuden blive arbejdet med springsammensætninger med henblik på at indgå i skolens opvisningsprogram. Du vil opleve at kunne arbejde målrettet med din springgymnastik på vores idrætsefterskole. Vi har både nogle af landsdelens absolut dygtigste ungdomsspringgymnaster og nogle som aldrig har prøvet det før, så her er plads til alle.

"Jeg er ikke bare blevet bedre til at springe og få god teknik, men er også blevet enormt god til at snakke med mennesker og omgås med dem. Jeg har fundet ud af at, selvom alle er forskellige er vi alle sammen alligevel så ens."
Mads

Springgymnastik på en efterskole med unikt springcenter

Oplev det vildeste sus, når du suser rundt i vores springcenter og laver de fedeste flik flaks, skruer og saltoer. Vi lover at du kommer til at udvikle dine evner indenfor springgymnastikken på vores idrætsefterskole. Vi tilpasser træningen efter dit niveau i vores springcenter, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at blive endnu bedre til springgymnastik.

Mere om vores springcenter

Efterskolens unikke gymnastik faciliteter udgør gymnastikhallen og springcenteret, hvor 3 grave, 15 m HGB fiberbane, 15 m Air-Track Pro, 2 stk Airtrack Pro á 7,5m, Mega-Plus bane, Fast-Track m/vario, 5 stortrampoliner, Flick-bungy´s, stor trampolinbungy´s, Pegasus, Dorado, MD- og PE-minitrampoliner, 3 softmåtter og alverdens andre redskaber, som altid står fremme klar til brug i undervisning og fritid, bliver det det sandt springmekka.

Undervisere Spring
Måske skulle du også læse