TeamGym på efterskole - holdånd, rytmik og kraftfulde spring

TeamGym er det fede mix mellem rytmiske bevægelser og kraftfulde spring som foregår som holdsport for mænd, kvinder og mix - og det kan du selvfølgelig også dyrke på vores efterskole. Er du både til rytme og kraftfulde spring, er TeamGym det perfekte valg. Træningen er alsidig og fokuserer både på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller også en stor rolle, da vi deltager i diverse konkurrencer. Faget er både for drenge og piger, der gerne vil dygtiggøre sig endnu mere som gymnast, mens de går på efterskole.

TeamGym træningen

Hele træningen og faget er bygget op fra en tre-benet konkurrence, hvor vi laver en rytmisk serie, springer på måtte, og springer i trampet, hvoraf det ene spring er over Pegasus. Det fantastiske ved TeamGym er at man virkelig kommer til at opleve et holdfællesskab, og derfor er det så fedt at dyrke på en efterskole.

TeamGym er nemlig en holdkonkurrence, hvor det er vigtigt at hver enkelt præsterer samtidigt med at holdet også gør det godt. Vi træner målrettet henimod at gøre dig endnu dygtigere, men samtidigt gør det heller ikke noget, hvis vi kan gøre det godt til Efterskolernes DM i TeamGym.

Undervisere Teamgym
Måske skulle du også læse