Jobs og ledige stillinger

Vi har følgende stillingsopslag i øjeblikket, som vi skal have besat hurtigst muligt:

Danselærer (vikariat)


Frederikke er på barsel indtil januar 23, så Gunvor mangler en kollega til at udfordre alle vores dygtige og engagerede dansere pr. 1. august 2022.

Er du en dygtig danselærer, som brænder for at dele din passion for dans, og har du en efterskolelærer i maven? Så har vi det perfekte job til dig. 

Vi har dans op til 4 gange om ugen, og stillingen kan kombineres med tilsyn og andre efterskoleopgaver, så det bliver op til en 50% stilling. Hvis du også laver andre ting og foretrækker kun at komme som timelærer i vores profilfag Dance, er det også en mulighed. Der er en vis fleksibilitet i forhold til både omfanget og placeringen af timerne, så hold dig ikke tilbage men kontakt os, hvis du mener, at du kan være med til at sikre, at vores elever får et fedt år med en masse dans, sved, grin og gode oplevelser.

Læs hele jobbeskrivelsen her 

Musiklærer

Nu er muligheden der for at blive en del af en fantastisk arbejdsplads i rivende udvikling for dig, der brænder for musik, efterskole og fællesskab pr. 1. august 2022

Du skal kunne undervise i musik og spille til samlinger på både vores idrætsefterskole og på vores internationale afdeling, hvor alt foregår på engelsk. Vi forestiller os, at du både elsker at sidde bag klaveret og spille til alle de klassiske efterskolesange og samtidig nyder at nørde med de elever, som selv brænder ekstra meget for musikken. Vi har ofte forældre og andre gæster på besøg, og vi elsker at synge sammen, så vi forventer, at du har det godt med at spille for mange mennesker og være den, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Stillingen kan være alt fra 50% til 100% ansættelse afhængig af din baggrund og ønsker.

Deadline: 29. maj 2022 - Se hele jobbeskrivelsen her

Kontakt os på:

ks@vie.dk

eller skriv til

Vedersø Idrætsefterskole
Att. forstander Kim Skouborg
Vidarhøj 2, Vedersø
6990 Ulfborg

"Det er dejligt, at man kan joke med lærere og forstander. Og det er dejligt, at skolen og dens personale er så åben og venlige over for en."
Katrine
Måske skulle du også læse