Plads til alle og hvor ingen bliver overset.

Andreas Rahbeks fritid består af gymnastik, gymnastik og så lidt mere gymnastikHar selv været elev på Vedersø tibage 12/13 og efterfølgende på Vesterlund 13/14. Begge skoler med gymnastik i fokus og er nu tilbage på Vedersø i skoleåret 18/19, og det er stadig med gymnastikken i fokus. Dog på den anden side som lærer, da jeg har timer og tilsyn på begge af skolens afdelinger.

Jeg har selv gået til tumbling, og derudover har jeg konkurreret i TeamGym i flere år. Jeg har været en del af Gj. Sdr. succesrige teamgymhold, der har vundet flere DM og NM. Derudover har jeg været med til at vinde EM i TeamGym som både junior og seniorgymnast. 

Det er de kompetencer og oplevelser, som jeg gerne vil være med til at dele ud af i min undervisning her på Vedersø Idrætsefterskole.

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
HTX 2016

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Eftersom det ikke er mange år siden, at jeg selv gik på efterskole, kan jeg godt huske mange af problematikkerne man støder på som elev.

Med det vil jeg rigtig gerne være en lærer, som eleverne føler de kan gå til, hvis de har spørgsmål indenfor gymnastikverdenen. Samtidigt også en lærer, som de føler, at de kan gå til med helt normale dagligdagsproblemer.

Nu har jeg både stået som elev og som lærer på Vedersø Idrætsefterskole, og kan derfor slå fast med syvtommer søm, at Vedersø er en dejlig efterskole, hvor der er plads til alle, og hvor ingen bliver overset.

Mit ynglingscitat#ydmyghed