Faglighed, fællesskab og engagement

Anja Fynbo Madsen kan ikke få nok af efterskolelivetEfterskolelivet er på ingen måde en ubekendt faktor for mig, og jeg er enormt glad for efterskolelivet med alt, hvad det kan byde på. I mit tidligere virke har arbejdet i køkkenet som køkkenleder på Unge Hjems Efterskole i Århus (nu Århus Efterskole) i sammenlagt 5,5 år, før jeg flyttede til Vestjylland. Ydermere er jeg selv tidligere efterskoleelev.

Jeg har, som pæredansk elev, gået på tysk efterskole og gymnasium. En oplevelse der har gjort, at jeg har en stor forståelse for de udfordringer nogle unge mennesker oplever i mødet med det tyske sprog. En forståelse der i dag er til min fordel, når jeg underviser i tysk.

Uddannede mig til lærer i 2020 og søgte job på Vedersø Idrætsefterskole, som jeg var så heldig at få.

Fritiden bruger jeg på familien, gåture med min hund, mine børns håndbold og vores hjem.

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
Køkkenleder 2002,
Læreruddannelse 2020, Nørre Nissum med linjefag i Tysk, Dansk og Engelsk

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At være med til at udvikle de unge mennesker til selvstændige tolerante individer med tro på sig selv, samtidig med at bevidstgøre dem om, at det er fællesskabet, der er betingelsen for individualiteten. 

Skolen arbejder ud fra værdier, som er med til at danne det hele menneske - derfor skal man vælge at gå på Vedersø Idrætsefterskole.

Mit ynglingscitatAt vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv

Anjas speciale; sprog

– jeg holder utrolig meget af sprog

Jeg holder uendeligt meget af sprog. Jeg ynder at være med til at muliggøre det for unge mennesker at opleve og mærke sprog, og at vise dem en flig af noget af alt det, som jeg mener, at sprog kan.

For mig er gymnastikken ikke bare bevægelser, der kræver styrke, balance og smidighed. Det er lige så meget en historie og et budskab, som du skal have ud gennem kroppen til et seværdigt show. Jeg er utrolig stolt af den måde, som vi favner gymnastikken på i DK.

Jeg er også stolt over, at vi faktisk er det eneste land i verden, der dyrker opvisningsgymnastikken på den måde, som vi gør. Der er plads til alle, det skal være sjovt, men det kræver samtidig præcision og vilje.

Mit sejeste hashtag#VovAtTurde