Jeg brænder for at give dem et skelsættende år

Frederikke Bundgaard Stensig gik fra at være fodboldpige til at blive vild med dansMit efterskoleophold var på mange måder skelsættende. Nogen gange åbner efterskoleophold nemlig ens horistont, da man bliver skubbet ud, hvor man ikke lige umiddelbart kan bunde. Det gode er dog, at man får hjælp til finde fodfæste igen.

Jeg tog på efterskole som værende fodboldpige, men fik øjnene op for glæden ved den rytmiske bevægelse i gymnastikken. Det var bare for fedt og lige mig.

Jeg underviser i

 

På barsel indtil sommeren 2020

Uddannelse.
Bachelor of arts i litteraturvidenskab med sidefag i dansk 2016, Syddansk Universitet
Gerlev Idrætshøjskole 2011

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker


Jeg brænder for at give elevene et skelsættende år. Men eleverne skal vove selv at tage plads i ligningen - også selvom den nogen gange kan være svær at løse. Kun sådan ved du, hvem du er!

 

Mit ynglingscitatIntet er umuligt, for den, der bærer viljen i sit hjerte
Antoine de Saint-Exupéry (Ræven i "Den lille prins")

Frederikkes speciale; dance

– shake that booty baby

Efter gymnasietiden, som jeg fordrev med så mange humanistiske A fag, som jeg kunne; latin, fransk, engelsk, dansk, tog jeg i kibbutz. Jeg arbejdede i palmetræer fra før solopgang og dagen lang. Det var en fantastisk oplevelse med kulturmødet og stå på egne ben.

Efter jeg atter havde fået skrabet lidt sammen på kistebunden, tog jeg på Gerlev Idrætshøjskole i et halvt år. Her havde jeg dans som linjefag og opdagede, at jeg ud over gymnastikken, som jeg havde dyrket ivrigt siden efterskolen, elskede at danse! Så flyttede jeg til Odense og læste min bachelor, alt imens jeg dyrkede dans og bevægelse så meget, som jeg nu kunne slippe afsted med.

...og fik jeg nævnt, at jeg bor på en gård med min mand og over 300 køer!

Mit sejeste hashtag#VIEDANCE