"Der bor en bager..."

Hanne Nørgaards køkkenelever skal alle lære noget grundlæggende om maden og dens betydning. 

Jeg har prøvet mange ting og været vidt omkring i mit arbejdsliv. Det hele startede i 1980, hvor jeg blev uddannet bager efter 4 års læretid. Herefter gik jeg faktisk i gang med en 3 årig køkkenlederuddannelse, der blev afsluttet i 1983, og så tog efterskoleverdenen over.

Startede som barselvikar på Brejninggård efterskole i et år, videre til Staby efterskole fra 1984-2007 som køkkenleder, en afstikker som vikar i en børnehave, på Fjordvang efterskole 2007-2008, hvorefter jeg kom til Vedersø i 2008 som ernæringsassistent.

Privat bor jeg sammen med min mand Leif på landet lige uden for Vemb.

Min ansættelse

 

Uddannelse:
Bager uddannelse 1980
Køkkenlederuddannelse 1983.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Vi har elever med i køkkenet hver dag.For mig er det, at kunne snakke med efterskole-eleverne dejligt, og det er vigtigt, at de føler de har det godt ude i køkkenet og måske også får lært om madvaner og tilberedelse.

De skal fx lære at anrette et pålægsfad fremfor bare at rykke låget af leverpostejen og sætte den bordet. Samt mad kan laves helt fra bunden, og ikke bare noget man hiver op af en køle- eller frysedisk, tager det ud af emballagen og giver det 30 min i oven. 

Mit ynglingscitatHome is where you hang your hat.