Strør vi frø, hvorhen vi går, vil det en dag blomstre i vort spor

Mennesker, ledelse og gymnastik... er tre hovedingredienser, som Henrik elsker at kombinere. Idræt og især fodbold og gymnastik har altid fyldt meget i hans liv. 

Efter et vellykket højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup fik Henrik muligheden for leve af hans gymnastik som efterskolelærer. Det gav ham 8 fantastiske skoleår, hvor Henrik fik indblikket i efterskoleverdenen fra lærersiden.

Desværre satte et korsbånd stopper for den aktive del, og han måtte søge nye udfordringer som idrætskonsulent i DGI Vestjylland. Et job hvor omdrejningspunktet stadig var gymnastik men nu med foreningerne i fokus. Men da muligheden for at være en del af Vedersø Idrætsefterskole, hvor gymnastikken, idrætten og unge mennesker dukkede op, var Henrik og familien ikke i tvivl. 

At Hanrik hver dag kan få lov til at arbejde med unge mennesker og energiske og kompetente kollegaer er et drømmejob,

Jeg underviser i

 

  • Støttelærer i Matematik
  • Lederfag
  • Spring
  • hkp@vie.dk

Uddannelse:
Landmand 2007, 
Diverse akademi-lederuddannelser, UCH Holstebro 2016 - 2019
Akkrediteret i Insights personprofiler

 

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At sætte rammerne for, at hver enkelt elev udvikler sig, blomstrer, lykkedes og mærker fællesskabet på egen krop.

Og man skal vælg Vedersø Idrætsefterskole fordi du vil udvikles personligt, fagligt og samtidig dyrke en masse gymnastik og idræt.

Mit ynglingscitatLet them shine

Henriks speciale; gymnastikken

- Oplevelsen af at stå fælles på gulvet til opvisning

Når eleverne står på et opvisningsgulv med en puls på 190, sveden løber ned over deres ansigt og smilet er bredere end i en Colgate reklame sker der noget magisk.

Lydbølgerne fra publikums klappen smelter dem allesammen til en samlet enhed. Lige der - mærker de fællesskabet i dets reneste form. De behøver ikke sige noget, de kan mærke det! De mange træningstimer hvor motorikken, koordinationen og styrken er blevet udfordret giver lige pludselig mening.

Det er det gymnastikken på Vedersø Idrætsefterskole kan - den skaber fællesskab og udvikling for alle vores elever.  Om man er født og opvokset i en havetrampolin eller aldrig har lavet et fejesving, så kan gymnastikken på Vedersø Idrætsefterskole skabe oprigtig bevægelsesglæde.

Henrik har mærket fælleskabet det på egen krop, og han bliver aldrig træt af at se smilet, stoltheden og sveden efter et elevhold har givet den max og ejet et opvisningsgulv i 25 min.

Mit sejeste hashtag#VoresVI