Ingen tvivl om at eleverne nyder godt af Henriks speciale med angrebs- og afslutningstræning

Henrik "Tømrer" Pedersen har prøvet det meste inden for fodboldGik fra fejedreng på et lager til rykke ind på kontoret og blev uddannet kontorassistent. Det var også i denne tid, hvor fodboldnavnet "Tømrer" opstod, pga jeg mødte frem til fodboldtræning direkte fra arbejdet i mit arbejdstøj. 

Blev derefter ansat samme sted som ordre & salgsassistent, og 1. oktober 1995 gik jeg ned på halvtid på kontoret og fik en fodboldkontrakt ligeledes på halvtid hos Silkeborg IF. Allerede året efter fik jeg fuldtidskontrakt den 1. oktober 1996.

FIk landsholdsdebut august 2000 og solgt til den engelske Premier League klub Bolton i 2001. Efter 6 fantastiske år i Bolton kom et skifte til Hull City i den næstbedste engelske række. Efter én sæson i Hull tog jeg hjem til Silkeborg IF i 2008.

Blev pensioneret som fodboldspiller i december 2012 og skiftede derefter boldgade til ølsælger på min egen Sportspub Målet i Silkeborg, som jeg havde købt i 2009.

Jeg underviser som

 

  • Angrebs- og aflsutningstræner i fodbold

Uddannelse:
Kontorassistent 1995

 

Mit sejeste hashtag#dererikkenogetmanikkekan

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

En ren fornøjelse og privilegie at kunne være med til at udvikle den enkelte elev, og modne de unge til at tro på dem selv. Også når det er det mindre gode ben, der skal skydes med :-)

Mit ynglingscitatBehandl andre, som du gerne selv vil behandles