Fra VI som elev til Vi som lærer

Jakob Kiørbye Astrup største mål er, at kunne skabe en glæde ved at spille musik - for mig selv og for andre.

Jeg har brugt mange år i gymnastisksale, i springcentre og på opvisningsgulve. Det hele startede med far/mor/børn gymnastisk og har udviklet sig til instruktør for både R/S Juniorhold og diverse seniorhold. 

Jeg skal nu tage kampen om med gymnastikken på Vedersø, hvilket giver mig utrolig meget blod på tanden. Jeg ser frem til at kunne være med til at skabe den glæde ved gymnastikken, jeg selv fandt på Vedersø som elev. 

Efter to år som elev på VI og studentereksamen fra Ringkøbing Gymnasium har jeg arbejdet med børn og unge i alle aldre. August 2017 startede jeg på MGK Holstebro, hvor jeg har modtaget musikundervisning på meget højt niveau. 

Ved siden af hele gymnastikverdenen har jeg brugt rigtig mange timer i øvelokaler og på scener med musikken i højsæde. Sideløbende med gymnastik har musik altid haft en stor betydning for mig. Jeg bruger dagligt flere timer på at udvikle mig selv som musiker. Jeg har i løbet af de senere år spillet mange koncerter, musicals og danseforestillinger. 

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
STX 2016, Ringkøbing,
og er i gang med MGK Holstebro.

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Et år på efterskole er et år man aldrig glemmer. At være med til at give eleverne nogle fantastiske oplevelser og se dem flytte sig, gør at mit arbejde giver mening.

Det er både oplevelser på opvisningsgulvet, i musiklokalet, i hverdagene og den personlige udvikling eleverne gennemgår på et år, der gør et efterskoleophold helt specielt. 

Mit ynglingscitatTør du ikke tage chancer, flytter du dig ikke!

Jakobs speciale; gymnastik og musik

- Sammenspillet er vigtigt - både i gymnastikken og i musikken

Gymnastikken har været en passion i mange år, specielt som instruktør, hvor jeg får stor glæde ud af at se gymnaster udvikle sig og skubbe til sine egne grænser.  Gymnastik er for mig lig med DGI-ånden. At skabe noget stort sammen, at kunne gå på gulvet som en samlet organisme, at kunne flytte sine grænser og udvikle sig er hvad der gør gymnastikken helt speciel.

Ligeså som i gymnastikken, så er musik kun rigtig sjovt hvis man spiller med andre. Musik er en passion jeg virkelig brænder for. Jeg underviser ud fra den overbevisning om at alle kan være med og at alle kan udvikle sig. Musik er en utrolig social aktion, hvilket gør det vigtigt at man føler sig tryg og tilpas i musiklokalet. 

Jeg underviser mest i bandsammenhæng, da min passion indenfor musikken er sammenspillet mellem musikerne, hvilket er utrolig spændende at følge. 

Mit sejeste hashtag#JustDoIt