Fordi der er plads til alle niveauer og interesser.

Kristian Ahlmann har allerede en længere instruktørkarriere bag sig, og som forhåbentlig bliver meget langJeg har bogstaveligt lavet gymnastik lige siden jeg kunne gå. Efterskolelivet er også blevet udforsket til fulde med et år på Idrætsefterskolerne i Vedersø og i Bøvling. Har derudover været så heldig, at jeg har været med på enten R/S Rep og Holstebro/Lemvigegnens Rep de sidste 5 sæsoner, samt været på rejser til blandt andet Costa Rica, Japan og Brasilien i gymnastikkens tegn på og med diverse hold.

Har også haft min gang på Bøvling Idrætsefterskole og Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole som timelærer. Udover dette har jeg været træner i 7 år på bl.a. R/S og Holstebro Juniorhold, og i år også på Holstebro MiniREP ved siden af efterskolegymnastikken.

Nu er jeg ansat på Vedersø Idrætsefterskole som gymnastiklærer. Jeg er meget fascineret af gymnastikken og er meget fokuseret på, at det skal være sjovt at bevæge sig. Det er med til at skabe god stemning og fællesskab i elevflokken, og det er fedt at se, hvordan de også nyder det.

Jeg underviser i

 

  • Gymnastik
  • Tumbling
  • TeamGym
  • Spring
  • Støttelærer
  • kah@vie.dk

Uddannelse:
STX 2017

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At hjælpe eleverne til at flytte sig på det gymnastiske og personlige plan. Udover dette vil jeg også prøve at hjælpe eleverne til at få øjnene op for gymnastikken og dens muligheder.

Mit ynglingscitatStilstand er tilbagegang!

Kristians speciale; gymnastik

- Vejen dertil starter med viljen til at lære nyt – uanset om man er nybegynder eller øvet.

Jeg brænder for gymnastikken. Især den danske unikke opvisning-gymnastik er med til at skabe god stemning, og det bedste er, at alle kan være med uanset niveau.

I springgymnastikken har vi forskellige konkurrencer at byde på. Teamgym er en holdkonkurrence, hvor man fokuserer på holdet, hvor alles præstationer og fejl kan have konsekvenser for den endelige slutkarakter. Powertumbling er derimod en individuel konkurrence, hvor man kun fokuserer på sig selv og ens egen kunnen.

Om man vælger den ene, den anden eller begge konkurrenceformer, så specialiserer vi vores træning til den enkeltes behov og mål, og giver dem en målrettet træning. 

Det kræver utrolig mange træningstimer for at blive en dygtig springgymnast, og selvom man er blandt de bedste, har man stadigt meget at lære.

Mit sejeste hashtag#DGS