VIGGO er blevet min bedste ven

Lone Thesbjerg Jørgensen er stedkendt sekretær

Efter mange år i det samme job følte jeg tiden var inde til nye udfordringer, og da stillingen som skolesekretær blev slået op i foråret 2017, var det for fristende at ansøge et job, der nærmest lå i min baghave. Heldigvis gav det pote. Det er et skift, som jeg nyder hver eneste dag!

Jeg bor lokalt her i Vedersø lige uden for byskiltet, og min familie, der tæller mand og 4 børn, fylder min fritid ret godt ud sammen med hus, have og skøn natur.

Jeg har boet i England, hvor en anderledes kultur og mødet med mange nye mennesker, var en stor oplevelse.

 

Min ansættelse

 

Uddannelse:
Salgsassistent, 1999.
Lægeeksamineret fysiologisk massør, 2002.

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

For mig er det Danmarks bedste efterskole og arbejdsplads, hvor man er så heldig, at kunne være med til at forme eleverne fremtid, ved at være en del af deres nutid.

Mit ynglingscitatSammen kan vi mere!

Lone speciale; intrasystemet VIGGO

- overblikket sørger Lone for

Skolens intranet VIGGO er nu blevet min nye bedste ven, og sammen holder vi styr på alles skemaer, tid, registrering mv. for alle og af alt på både VI og TI.

Derudover varetager jeg også bl.a. også elevtilmeldinger, valgfag, eksamenskoordinator samt div. indberetninger, sygebesøg, mv.

SERVICE er et ord, der spænder meget bredt, og gennem mit arbejde i flere forskellige brancher, er dette blevet et vigtigt ord for mig.

Via VIGGO ønsker jeg at servicere jer alle på bedst mulig vis, så kom endelig forbi, hvis der er nogle spørgsmål hertil.

Mit sejeste hashtag#ViggoStyrer