Enhver skal nå sit fulde potentiale

Martin Holk Pedersen; fodboldspilleren der vender hjem

Fodbold har fyldt meget siden jeg som lille for første gang fik snøret fodboldstøvlerne, hvor drengedrømmen dengang var at blive den næste Zidane eller Gerrard. Passionen for fodbold har holdt ved lige siden. Efter et år på V.I. og studentereksamen rykkede jeg østpå, hvor jeg fik mulighed for at træne elitefodbold i Randers FC. Jeg blev her bidt af at lære fra mig. Det var derfor naturligt, at jeg startede på læreruddannelsen i Aarhus. 

Efter et par år i RFC skiftede jeg til rivalerne fra AGF, hvor jeg i tre år sideløbende med lærerstudiet trænede diverse elitehold og samtidig var fodboldfaglig ansvarlig på et talentoptimeringsprojekt, som AGF lavede i samarbejde med DBU. 

Jeg var som tidligere elev ikke i tvivl om, at jeg ville arbejde på Vedersø Idrætsefterskole, da muligheden opstod, når undervisning, efterskolelivet og fodbold er den perfekte kombination for mig. 

Vedersø Idrætsefterskole fylder rygsækken med fællesskaber, venskaber for livet og gode værdier, som man kan tage med sig videre i livet. 

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
Læreruddannelsen Aarhus 2015-2019, linjeuddannet i matematik, idræt og samfundsfag.

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Jeg ser det mit fornemmeste mål at skabe rammer for, at eleverne får det bedste år på Vedersø Idrætsefterskole.

Jeg tror på, at det er vigtigt både at være en medspiller for eleverne, men også en medspillende modspiller, så eleverne får de bedste forudsætninger for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt.  

Mit ynglingscitatDu misser 100 procent af de skud, du ikke tager.
Wayne Gretzky

Martins speciale; fodbold

- Sammen står vi stærkere og sammen bliver vi bedre.

Efter flere års erfaring i forskellige elitemiljøer er mit mål at udvikle den enkelte spiller til at blive så god, som man kan blive - uanset niveau! Det handler om at få spillerne til at overføre deres individuelle kompetencer til holdene. For sammen står vi stærkere og sammen bliver vi bedre.

Fodbold er en kompleks sport, hvor mange færdigheder og beslutninger skal tages i brug midt i kaosset på banen. Denne kompleksitet vil vi have fokus på gennem teknisk og taktisk træning, hvor bolden altid vil være med. 

Vi vil skabe et træningsmiljø, hvor der vil blive stillet krav til spillerne, men det er passionen og lysten der driver værket, så det er også vigtigt, at det er sjovt at spille fodbold. Du vil derfor have alle muligheder for at blive en bedre fodboldspiller, mens du går på Vedersø Idrætsefterskole. 

 

Mit sejeste hashtag#you'llneverwalkalone