Håber jeg kan være med til at præge elevernes menneskelige dannelse.

Nina Frederiksen fik selv efterskolelivet ind med modermælkenJeg er opvokset i en lærerbolig på en efterskole. Efter to år hvor jeg selv var afsted som efterskoleelev og en studentereksamen fra Ringkøbing Gymnasium, brugte jeg fire år på at udleve en masse drømme. Jeg backpackede i Sydamerika, var ansat på efterskole i Skjern, arbejdede som rejseleder i Egypten, dansede på Gerlev Idrætshøjskole, og jeg havde to fantastiske år som lærer på Brejninggaard Efterskole.

Gymnastikken har altid været en stor del af min hverdag - fra børnehold til egnshold og ligeledes også som træner. Efter otte år som gymnast på forskellige Rep.hold tog jeg udfordringen op og blev træner for Ringkøbing-Skjern egnens Rep.hold.

En læreruddannelse og et barn rigere er min kæreste og jeg vendt tilbage til vores savnede Vestjylland, og efterskolelærerdrømmen skal nu udleves. 

Jeg underviser i

 

På barsel indtil ca. marts 2021

  • Matematik
  • Gymnastik
  • Rytmisk gymnastik
  • Gymnastikuddannelse 1
  • VIDA-holdet
  • nif@vie.dk

Uddannelse.
Læreruddannelse, Institut for Skole og Læring, Frederiksberg Seminarium 2017, med linjefagene matematik, biologi og idræt

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker


At være med til at eleverne ikke blot får en oplevelse for livet, men styrke dem i troen på sig selv og værdien af fællesskab og sammenhold. Både fagligt og socialt håber jeg på at være med til at præge elevernes menneskelige dannelse.  

 

 

Mit ynglingscitatAt kende dig selv er begyndelsen på al visdom

Ninas speciale; Efterskolelivet

– at løfte i flok

For mig er efterskolelærerjobbet ikke et almindeligt job - det er en livsstil!

Med hvert elevhold kommer der et nyt fællesskab: en ny stor familie, hvor vi alle har en særlig plads.

Jeg elsker at følge elevflokkens udvikling fagligt, socialt og ikke mindst på gymnastikgulvet. En opvisning kræver ikke kun dygtige instruktører men et stærkt fællesskab, hvor alle løfter i flok. At få en idé og se eleverne tage den til sig og gøre den til virkelighed - det er fedt!

Mit sejeste hashtag#vikanvivilvigørdet