En humørbombe i køkkenet

Sascha Von Düring Siggard fandt sin rette hylde  Efter 3 år på HHX vidste jeg stadig ikke hvad jeg gerne ville med mit liv fremadrettet. 

Jeg tog derfor et par år hvor jeg arbejdede, rejste og var i militæret. Her prøvede jeg at finde ud af hvad jeg gerne ville "når jeg blev voksen". Jeg fandt ud af, at jeg var vild med at lave mad, derfor valgte jeg den retning. 

Lige efter min uddannelse blev jeg ansat som Køkkenleder, hvilket var en stor chance. Siden da, har jeg været ansat som køkkenleder - dog forskellige steder, for at finde ud af, hvilken arbejdsplads, der lige passer mig.

Og jeg må sige, at efterskolelivet lige er mig. Det er min helt rette hylde. 

Min ansættelse

 

  • Souschef / Kok / Ernæringsassistent 2019
  • sas@vie.dk

Uddannelse
HHX, 2009, Skjern Handelsgymnasium
Ernæringsassistent, 2015, Holstebro teknisk skole

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At de skal have det sjovt, og lære dem, at livet skal tages alvorligt, men at livet også skal leves. 

Elever skal vælge VI fordi, det er en god skole, mange utrolig flinke og seje medarbejdere. Vi er en skole der rummer mange forskelligheder. 

Jeg har valgt VI, fordi jeg har hørt, det er en rigtig god skole og arbejdsplads. Den Internationale afdeling trak rigtig meget i mig, og jeg kan mærke at dette er et rigtig godt valg for mig.

Mit ynglingscitatLykken er, når ens forventninger svarer til virkelighed

Saschas speciale; kosten

- og så skal vi have det sjovt sammen

Mad og sund kost er selvfølgelig min spidskompetence, men derudover vægter jeg utrolig højt at have det sjovt i hverdagen. Et godt grin, herlige jokes og godmodig ping-pong med alle er også vigtige ingredienser i et køkken.

Eleverne skal alle en tur forbi køkkenet i en uges tid i løbet af året. En fantastisk mulighed for at møde vores unge mennesker. Men én ting er sikkert - køkkentjansen skal være sjov, lærerrig og udviklende for eleverne. Det sætter jeg stor pris og ære i.

Mit sejeste hashtag#AtRejseErAtLeve