Den, der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet

Susanne Bach Olesen har styr på både de danske og tyske gloser  Efter mange år i dansk detailhandel, et kortvarigt men lærerigt ophold som tig-svejser, faldt mit ønske om at arbejde med mennesker i hak, og jeg blev dagplejer. Jeg fandt hverdagen med børnenes udvikling vildt spændende og ville selv lære mere.

Så efter 5 år i dagplejen sagde jeg op for at begynde at læse til lærer. Efter 4 fantastiske og lærerige år blev jeg uddannet i 2016 med linjefagene dansk, tysk og historie. Jeg har efterfølgende været ansat 3 år på en folkeskoleog fra august 2019 fået muligheden for at prøve kræfter af med efterskolelivet i Vedersø.

Jeg underviser i

 

Uddannelse:
Salgsassistent, 2000
Læreruddannelse fra Nr. Nissum Seminarium, 2016. Linjefag i Dansk, tysk og historie.

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Være med til at udvikle hele mennesker både fagligt, personligt og socialt!

For mig er den vigtigste opgave at kunne give eleverne evne til at stå på egne ben, have mod på nye relationer og turde tage udfordringer op i deres fremtid, så de kommer til at leve livet fuldt ud.

Mit ynglingscitatDen, der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet.

Susannes speciale; dansk og tysk

– også mere end en tur over grænsen kræver!

Det enkelte menneske og dennes daglige trivsel er i højsæde hos mig. Jeg evner at rumme alle og anser det for særdeles væsentligt, at man personligt er i balance for at kunne modtage læring.

Fagligt er jeg meget ambitiøs og sætter en ære i at sikre kvalitet i min undervisning, så eleverne bliver klædt bedst muligt på til deres videre færden i livet.

Er spørgsmålet om, det handler om "Sprechen Sie Deutsch" eller helst bare dansk, så har jeg fuldstændig styr grammatikken og gloserne. Og jeg vil være at finde blandt eleverne i både 9. og 10. kl. her på Vedersø Idrætsefterskole.