Vigtigt de unge mennesker lærer, hvad der er sund kost

Susanne Jensen skræller gerne nogle ekstra kartofler!  

Jeg er gift og har 3 børn. Jeg har siden, da jeg blev udlært, arbejdet indenfor faget dog i nogle meget forskellige stillinger. Første job som udlært var som køkkenchef på Industri Hotellet i Lemvig (4 år).

Så voksede familien, og jeg måtte finde job med nogle mere familievenlige arbejdstider, hvor jeg var 2 1/2 år hos Vemb Slagterforretning, derefter 4 år i kantinen på Cheminova, og på Lomborg Gymnastik og Idrætsefterskole var jeg i 7 1/2 år.

Min mand og jeg fik så i 2014 tilbuddet om at drive Tangsø Centret, da centerlederen havde planer om at trække sig tilbage. Et tilbud og en udfordring der var svær at afslå. Jeg blev ansat som køkken og arrangementchef.

Jeg måtte efter 2 år i centret erkende, at jeg ikke kunne slippe min længsel efter at komme tilbage til efterskoleverden. Jeg var så heldig i august 2016, at få et dejligt job på Vedersø Idrætsefterskole, og jeg er ikke i tvivl om, at det er efterskolemiljøet, som jeg ønsker at være en del af i min fremtidig karriere.

Min ansættelse

 

Uddannelse
Kok fra Silkeborg Tekniske Skole, 1996

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

At være en del af de unges udvikling, at præge dem til at gå i en retning, hvor de bliver robuste til at klare hverdagens udfordringer, er for mig et privilegie.

Jeg kan lide at lave sund og ernæringsrigtig hverdagskvalitets mad til unge voksende mennesker, og jeg synes, at der er en stor og vigtig opgave i at lære vores næste generation, hvad det vil sige at spise sundt. At de bliver bevidste om, at kosten også har stor betydning på trivsel og velvære. 

Trivsel og det at løfte i fælleskab er vigtige værdier for mig. At være en del af noget større og arbejde sammen med dygtige, kvalificerede og humorfyldte kollegaer. Her er plads til at kunne være sig selv. Det gør, at jeg kan møde glad op hver dag. Derfor arbejder jeg på VI.

Mit ynglingscitatFor nogle er himlen lys og blå, for andre er den mørk og grå. Jeg tror, det er vort eget humør, som giver verden dens rette kulør.