Fællesskabet, trivsel og mødet med den enkelte er det vigtigste her på stedet

Trine Lashley består af alt det gode fra det engelske og det danske Jeg har rejst meget, og inden jeg blev færdig som kandidat ved Århus Universitet, besluttede jeg mig for at bosætte mig i London. De første syv år arbejdede jeg som freelance dramaturg, teaterinstruktør, underviser for alle aldre, rundviser på museer og meget mere.

Jeg ville gerne have fast arbejde, og uddannede mig derfor til lærer i London, og arbejdede derefter som lærer i en skole i London i 6 år, inden jeg kom til Vedersø i 2016.

Jeg underviser i

 

  • Engelsk FP9 og FP10
  • Kulturfag FP9 (kristendom, historie, samfundsfag)
  • Sang
  • Morgensang
  • Drama / teater
  • Uddannelsesvejledning
  • tla@vie.dk

Uddannelse:
Kandidat i Dramaturgi 2004,  Århus Universitet
Læreruddannelse ved Goldsmith University 2010, London,

 

Mit fornemmeste mål med at arbejde med unge mennesker

Fællesskabet, trivsel og mødet med den enkelte er det vigtigste her på stedet. Vi vil meget gerne hinanden i alle de forskellige former for fælleskab, som der bliver skabt.

At jeg kan få lov til at være en del af deres udvikling og forandring, og at de finder en ro i sig selv, ser jeg som et stort privillegie.

... og så har vi det sjovt!

Mit ynglingscitatAt samles, skilles ad, velkommen og farvel. At blive kendt og glemt det er livets spil. At nyde vendelag og savne det igen, som frem at finde sig på ny en trofast ven
Folkemusik

Trines speciale; English is my best

– sværere er det ikke

Efter at have boet i London i 13 år er engelsk bestemt mit speciale, og det er ikke kun, hvordan man taler engelsk, men også den engelske kultur og det internationale miljø.

Jeg holder meget af de store diskussioner om politik, samfund, religion, hvilket indgår meget i min undervisning. Jeg er også drama- og teaterspecialist, så det bliver også brugt meget i min undervisning.

Mit sejeste hashtag#DetTagerIkkeLængereTidAtTalePænt