Udlandstur til en europæisk storby

En tur krydret med kulturelle oplevelser, museumsbesøg, naturoplevelser og gymnastikopvisninger.Som afslutning på de år, hvor der ikke er landsstævne, tager vi hele skolen afsted på en tur til udlandet. Vi drager alle afsted til en af de interessante større europæiske storbyer. Vi har bla. flere gange været i Berlin, Krakow, Bruxelles eller Prag.
 

Study trip

I den periode hvor de andre elever går til mundtlige prøver har Cambridge-klassen stort set afsluttet sine IGCSE prøver, så der tager klassen afsted på en study trip til det engelske.

Vi forbereder turen sammen ved at sætte os ind i kultur og historie, steder der skal besøges, planlægger rejsen, sammensætter en mini-opvisning og forbereder workshops inden ankomst.

Da turen er noget ekstra, er der her en ekstra betaling for denne tur.

Cambridge-klassen lukker ned efter skoleåret 2016-17, hvorefter vores nye internationale afdeling The International står for skolens internationale tilbud - en super spændende og innovativ ny måde at lave efterskole på for alle med en international tankegang og ønsket om at udforske verden!


12/13 Cambridge + Boston, England
13/14 Aviemore, Skotland - Se dagbog her
14/15 London, England
15/16 Edinburgh, Skotland

Måske skulle du også læse